vestjyskBANK

Ny duo klar på stregen

06/02-2016

Der kommer en dobbelt udskiftning på stregen i Ringkøbing Håndbold til den kommende sæson. Sille Thomsen og Julie Gantzel kommer til og erstatter Hanne Trangled og Mia Biltoft.

21-årige Julie Gantzel er i gang med sin tredje sæson i Norge, hvor hun spiller for HK Halden.
Hun startede karrieren i Ikast KFUM og fortsatte i FC Midtjylland, men da hun blev seniorspiller blev hun også student, og så ventede et udlandseventyr.

- Da jeg blev student ville alle jo ud at rejse. Det ville jeg også gerne, men jeg ville ikke stoppe med at spille håndbold. Så fik jeg muligheden for at tage til Norge, og det har været en rigtig god tid for mig, men nu er det tid til at komme tilbage til Danmark og starte på en uddannelse. Jeg er glad for at have lavet en aftale med Ringkøbing Håndbold. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg har et indtryk af, at det er en klub, hvor man fokuserer meget på kollektivet, og det er vigtigt for mig. Det var de samme værdier, da jeg startede med at spille håndbold i Ikast KFUM, og det er stadig de værdier, jeg fungerer bedst med, siger Julie Gantzel, der forventer at studere Business Development Engineer, der udbydes i Herning.

23-årige Sille Thomsen spiller i denne sæson i Viborg HK og har tidligere i karrieren, der startede i Vejle, været forbi Randers og et kort ophold i Vejen EH, inden kursen blev sat mod Viborg.

- Jeg vil gerne ind på et hold, hvor der er tillid til mig og mulighed for mere ansvar, og jeg kan se mig selv have en god rolle i Ringkøbing Håndbold. Det er et rimelig ungt hold, hvor vi vil være meget afhængige af hinanden, så jeg ser frem med spænding til det, og jeg er overbevist om, at jeg kan få rigtig god udvikling i klubben, siger Sille Thomsen, der er i fuld gang med uddannelsen til pædagog.

Cheftræner Lars Rasmussen er meget tilfreds med, at aftalerne er faldet på plads.

- Det er to rigtig dygtige spillere, som begge to er tovejs spillere og passer ind i den måde, jeg gerne vil spille håndbold på.
Julie er virkelig en fighter, og hun er sådan en type, der er fantastisk at have på et hold. Til hver eneste træning stiller hun krav til sig selv, til sine holdkammeret og til sin træner. Det er sådan noget, jeg sætter stor pris på, og jeg ved, hun vil komme til at betyde meget. Jeg har fulgt hende tæt i ligakampene fra Norge, som alle sammen er blevet vist på TV, og bare fra oktober til januar er der sket virkelig meget, og det er et bevis på, at hun har talent og er god til hurtigt at bygge oven på sit talent, siger Lars Rasmussen

- Sille er en stregspiller, jeg fulgte tæt i efteråret, og hun er en angrebsstreg lige efter mit hoved. I mine øjne kan hun blive en af de bedste angrebsstrege i Danmark. Hun kan også have en stor rolle i forsvaret, og så hun simpelthen en topprofessionel spiller med vilje til at fortsætte med at forbedre sig, og jeg er virkelig stolt over, at vi kan hente en spiller som hende til Ringkøbing, siger Lars Rasmussen.

Med tilgangen af de to stregspillere er pladsen fyldt ud efter den kommende afsked med Hanne Trangeled og Mia Biltoft.
Mens Hanne Trangeled har en aftale på plads med Team Tvis Holstebro er fremtiden uafklaret for Mia Biltoft.

- Vi har haft en god og åben dialog med Mia Biltoft, som vi gerne ville have lavet en ny aftale med, og hun har fået et konkret tilbud om en ny kontrakt. Men hun kunne ikke tage en beslutning, for der er flere ting der spiller ind i hendes karrierevalg, som jo også hænger sammen med hendes kæreste Patrick Wiesmach. Jeg er rigtig ked af at miste hende, for hun er den bedste pige og min højre hånd ude for banen, siger Lars Rasmussen.