vestjyskBANK

Ny målvogter til Ringkøbing Håndbold

04/01-2019

Den 19 årige målvogter Clara Bak Pedersen skifter fra Herning-Ikast Håndbold og spiller den sidste halvdel af sæson 18/19, for Ringkøbing Håndbold.

Efter Ida Vium udgik med hjernerystelse på ubestemt tid, har den rutinerede målvogter fra Rindum SU’s jyllandsserie hold, Brita Plambeck hjulpet til. Da Brita har et fuldtidsarbejde er det svært at passe ligatræningen ind 100% derfor får Natasha Clausen nu en ny kollega i målet. 

Clara Bak Pedersen har haft sin håndboldopdragelse i Herning-Ikast, hvor hun har spillet sammen med en stor del af de unge talenter der er med på holdet i Ringkøbing. Sammen med dem sikrede de FCM U18 DM mesterskabet i sidste sæson. 

Clara har trænet med mellem jul og nytår og er pt. på ferie. Clara er med på holdkortet i udebanekampen mod TTH Holstebro der sendes live på TV 2 Sport. 

Cheftræner Mads Brandt er glad for tilføjelsen til holdet.
- Da vi ikke kender tidshorisonten med Ida endnu, har vi valgt at udevide truppen med en ekstra målvogter. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Brita Plambeck for at træde til da vi manglede mest. Vi er glade for at Clara kunne se sig selv i Ringkøbing Håndbold, i forhold til hendes videre udvikling som målvogter. Med Clara få vi en ung talentfuld målvogter, der har været med omkring ungdomslandsholdet. Med to målvogtere til alle træninger er Clara med til at højne niveauet til træning.