vestjyskBANK

Ny træner på plads

31/01-2017

Ringkøbing Håndbold har Lars Rasmussens afløser på plads. 

33-årige Mads Brandt tiltræder som cheftræner i Ringkøbing Hådbold til sommer. Mads Brandt har sat sin underskrift på en aftale med den vestjyske klub, således at han skal stå i spidsen for Ringkøbing Håndbolds ligapiger frem til sommeren 2019.

Mads Brands, som i de seneste to sæsoner har optrådt på bænken for Odder Håndbolds 1. divisions herre, skal afløse Lars Rasmussen som cheftræner i Ringkøbing Håndbold efter denne sæson.

Mads Brandt glæder sig til at trække i træningstøjet i Ringkøbing Håndbold

- Efter samtalen med Lars og Henrik lød Ringkøbing Håndbold som et spændende sted. Jeg mener at Ringkøbing er en klub hvor jeg kan videreudvikle mine træningsmæssige kompetencer.

- Vinden blæser i den rigtige retning i forhold til viderudviklingen af klubben samt de sportslige udfordringer.

- Jeg glæder mig til at trække i træningstøjet og møde pigerne og resten af Ringkøbing Håndbold. Jeg ser frem til et givtig samarbejde med alle i og omkring Ringkøbing Håndbold.

 

Bestyrelsesformand Lars Buhl: Erfaren træner til Ringkøbing Håndbold

- Vi har ansat Mads som fuldtidstræner, fordi vi er overbevist om, at han vil bygge videre på vores spilkoncept, samt fastholde nogle af de ting vi er kendt for, i vores måde at spille håndbold på i Ringkøbing.

 - Mads har alle de uddannelser man kan få som træner i DHF og har lige bestået EHF’s Mastercoach. Han har været træner i rigtig mange år på både dame- og herresiden og har i de fleste job haft med unge spiller, der vil udvikle sig at gøre.

 - Vi glæder os til at arbejde med Mads og er glade for, at vi har trænerposten de næste to år på plads, så hurtig, så vi kan holde fokus på, at vinde de kampe der skal til, i det tætte bundfelt i Primo Tours Ligaen i denne sæson.

 

Fakta om Mads Brandt

- Født 18. maj 1983
- Nuværende cheftræner i Odder Håndbold
- Har tidligere været cheftræner hos blandt andet Randers HK (K), Vejle Håndbold (H), HC Midtjylland (H) og Viborg HK (U18 K)

 

Mads Brandt har første arbejdsdag i Ringkøbing Håndbold den 1. juli 2017 - tag godt imod ham.