vestjyskBANK

Øjeblikkelig udskiftning af cheftræneren i Ringkøbing Håndbold

31/01-2019

Mads Brandt har haft sin sidste kamp som cheftræner for ligadamerne i Ringkøbing Håndbold.

Bestyrelsesformand Lars Buhl udtaler: ”Mads Brandt er blevet fritstillet i sine sidste måneder som cheftræner i Ringkøbing Håndbold. Vi har vejet og vurderet, at der i de sidste vigtige kampe skal ny energi ind på cheftrænerposten. Der er masser af tro i truppen på at vi kan få de point der skal til, og vi mener at nye øjne og ny motivation kan finde de mål, der gør at vi vinder de rigtige kampe”

Det bliver Morten Secher, der overtager posten som cheftræner i resten af sæsonen. Morten har god erfaring som træner i klubber som Horsens, Aalborg, Odder og senest i HC Midtjylland. Ved siden af trænerkarrieren har Morten en sport science uddannelse med fokus på motivation og forandringsledelse.

Morten Secher udtaler: ”Jeg er rigtigt glad for, at Ringkøbing Håndbold har valgt at sætte deres lid til at jeg, i fællesskab med spillere og alle omkring holdet, kan sikre holdets forbliven i ligaen. Et blik på tabellen viser tydeligt, at situationen skal tages alvorligt, men jeg er fortrøstningsfuld. Jeg tror på at vi sammen kan få vendt sæsonens forløb og slutte den af med succes”, siger Morten Secher og fortsætter: ”Det er givet, at sæsonforløbet har sat sine spor på selvtilliden, gejsten og troen på egne evner. Vores helt store mission bliver derfor at få fundet dét frem fra gemmerne, så vi i de resterende kampe får det velkendt tempofyldt, sprudlende og fightende hold at se”.

 

Første kamp hvor Morten Secher trækker i Ringkøbing-trøjen bliver på udebane mod HC Odense, som spilles onsdag den 6. februar kl. 19.30