vestjyskBANK

Opstart & trænerduo

31/07-2019

Mandag den 22. juli var første træningsdag og for rigtig manges vedkommende ligeledes første arbejdsdag i Ringkøbing Håndbold.

Cheftræner Jesper Holmris kaster et blik på den første uges træning.

Først og fremmest er jeg glad for at vi har fundet vores assistenttræner til den kommende sæson; Nicolas Høstrup. Nicolas kommer med en baggrund fra Herning Ikast og kender flere af de unge på holdet. Han har flere træneruddannelser og er bl.a. kredstræner, så vi glæder os til at gøre brug af Nicolas' kompetencer. 

Til trods for, at vi i denne uge langt fra har været fuldtallige, har det været en fantastisk start. Alle spillere er skadesfrie, topmotiverede og giver den fuld gas.

Der har naturligvis været stor fokus på det fysiske under kyndig ledelse af fysiske træner Ulla Birkmose fra ROFI Fitness, men vi er også kommet godt i gang med håndboldtræningen til trods for fraværet af 4 spillere. Stemningen har været i top, der er blevet svedt igennem og spillerne er så småt ved at blive rystet sammen og lære hinanden at kende.

Med kun 5 spillere tilbage fra sidste års mandskab, bliver det en stor udfordring at få spillet holdet sammen inden turneringen starter i september. Vi får brug for en masse kamptræning og første mulighed for at teste nogle ting i træningskamp er allerede i dag mod Larvik i Viborg kl. 18.00, hvilket vi ser meget frem til.

Det er selvfølgeligt tidligt at sætte forventniger til sæsonen. Men ud fra den første uge er jeg meget fortrøstningfuld. Potentialet er stort og man kan allerede nu se tegningerne til et meget stærkt forsvar med stor fysik foran to dygtige udenlandske keeper med hver deres stil.

Jeg synes, at spillerne allerede har udvist mange af de kvaliteter der skal til for at være med i toppen af 1. division. Vi har gode skytter, gode duel-spillere, hurtige fløjspillere og stærke stregspillere. Desuden besidder holdet en god blanding af rutine og ungdommens gå-på-mod.

Målsætningen er klar. Vi vil tilbage i landets bedste række, men er klar over, at det ikke bliver nogen let opgave med kompetente modstandere som Sønderjyske, Bjerringbro, Vendsyssel, DHG og mange flere.