vestjyskBANK

Rikke Jensen vender tilbage til Danmark og til Ringkøbing

12/06-2019

23 årige Rikke Jensen har haft sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20 landsholdskampe. Den 1,89 meter høje
bagspiller skiftede som senior til de svenske mestre fra Sävehof, og har derefter spillet i BK Heid og HK Aranäs. Med sig til Danmark har Rikke sin svenske kæreste. Han er elektriker og har gennem Ringkøbing Håndbolds sponsor, Jens Byskov A/S allerede fået et job når de lander i Ringkøbing.  

- Vi har fået en to-vejs-spiller, som ikke har fået vist sit potentiale i de danske seniorrækker endnu, så vi glæder os til at tage imod Rikke i Ringkøbing. Vi har før snakket om Rikke som emne i klubben og Jesper Holmris kendte også til hende. Så da vi fik en venlig henvendelse fra en tidligere træner, om at Rikke kunde være en mulighed, var vi ikke så længe om at kontakte hende. Det er også fantastisk at man på kort tid kan finde arbejde og lejlighed til Rikke og kæresten John, så tak til Byskov    El og Green Ejendomme, for hurtigt at kunne hjælpe to nye borgere til Ringkøbing og Naturens Rige, udtaler bestyrelsesformand Lars Buhl.

 

Rikke Jensen ser frem til at komme tilbage til Danmark, og opgaven der ligger forud for den kommende sæson i Ringkøbing.

- Det bliver interessant at komme tilbage til Danmark efter 4 gode år i det svenske. Jeg ser meget frem til at spille i Ringkøbing Håndbold og igen prøve kræfter med dansk håndbold. Jeg har allerede nu fået indtrykket af en ambitiøs klub med alle forudsætninger på plads og som stræber opad. Det er en spændende vision klubben har sat og en opgave som jeg glæder mig meget til at hjælpe med. Så jeg håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage så meget så muligt med mine kompetencer både på og udenfor banen. Alt i alt så skal det i hvert fald blive en spændende og ny udfordring i det vestjyske, udtaler Rikke Jensen