vestjyskBANK

Ringkøbing Håndbold har holdet på plads

04/07-2019


Der er lavet aftaler med 5 nye spillere, hvoraf de 3 enten har været eller er med omkring U-landsholdet. Det får truppen op på 13 spillere som er klar til opstart 22. juli.

Camilla Fartoft skifter fra Silkeborg-Voel til Ringkøbing Håndbold, hvor hun er er klar på at fortsætte sin håndboldkarriere de næste 2 år. Camilla spiller venstre back og defensivt dækker hun op i midten. På den defensive position i midten, har Camilla tidligere dannet makkerpar med Nanna Hinnerfeldt, der fortsætter hos Ringkøbing Håndbold i den kommende sæson. Camilla og Nanna spillede nemlig sammen på FCM’s U18 hold da de blev danmarksmestre. Camilla er desuden med U19 landsholdet, der drager til EM i Ungarn i juli. 

Rikke Jochumsen har også lavet en 2 årig aftale og skal spille på venstre fløj. Rikke har ligeledes været omkring U landsholdet og kommer også fra Silkeborg-Voel. 

 - Det er to unge spillere som vil noget med deres håndbold, vil træne og vinde kampe. Vi er rigtig godt tilfredse med at vi kan bidrage til deres udvikling og vi vil få god gavn af deres kompetencer på vores hold. Vi får en god samling af unge spillere, som kender hinanden fra diverse klubber og landshold, fra deres ungdomstid. Så det tror vi på kan blive en god gevinst for hele holdet og den opbygningsfase der står foran os, udtaler træner Jesper Holmris

Sanne Beck Hansen der tidligere har spillet i klubben som ungdomsspiller, vender tilbage til Green Sports Arena efter at have været i TTH Holstebro, Mejrup Hvam og sidst på Odenses 1. div hold, som topscorer. Sanne er venstrehåndet og kan spille både back og fløj. Hun kommer til at udfylde rollerne i højresiden sammen med Michelle Brandstrup og Lise Sundgaard.

– I forhold til mit klubskifte, så var der ikke meget betænkningstid, da muligheden tilbød sig. Jeg glæder mig til at vende hjem til min tidligere klub og et proffesionelt træningsmiljø. Holdet og hele setuppet er spændende og jeg glæder mig til at kunne lære en masse af både trænerteam og mine nye holdkammerater, udtaler Sanne.

Rebecca Sønderskov skifter fra Aalborg til Ringkøbing, hvor hun skal bidrage på playmakerpladsen. Rebbeca kommer med en rigtig god træningsmoral og kan med sit hurtige spil og overblik blive et spændende bekendskab for mange forsvar i 1. division.

I den næste sæson bliver keeperteamet for Ringkøbing Håndbold internationalt. Mateja Serafimova fra Makedonien er tidligere meldt ud og hun skal danne keeperpar med Japanske Ryoko Amitani. Ryoko er på et studieophold på idrætshøjskolen i Ikast. Hun har spillet i den bedste japanske liga og skal kombinere sit studieophold med at spille håndbold i Ringkøbing.

Holdet i Ringkøbing Håndbold i næste sæson har følgende spillere:

Mateja Serafimova, Ryoko Amitani, Rikke Jochumsen, Arlinda Hajdari, Rikke jensen, Cammila Faartoft, Marigona Hajdari, Rebecca Sønderskov, Michelle Brandstrup, Sanne Beck Hansen, Lise Sundgaard, Nanna Hinnerfeldt og Alberte Simonsen.