vestjyskBANK

Ringkøbing Håndbold skal have ny cheftræner

29/01-2019

Når den nuværende sæson slutter ved udgangen af juni måned, skal Ringkøbing Håndbold have ny cheftræner.

Det står klart, efter at klubbens nuværende cheftræner, Mads Brandt, har meddelt at han søger nye udfordringer fra den kommende sæson, hvor han har kontraktudløb. 

"Efter flere overvejelser omkring min fremtid, meddelte jeg klubben i sidste uge, at jeg gerne vil prøve kræfter andetsteds. Vi har haft en god dialog omkring tingene, hvor der er både plusser og minusser. Men i sidste ende tror jeg det er bedst for mig at komme til et nyt miljø med nye udfordringer. Da jeg startede i Ringkøbing var det planen, at år 2 var dét år, hvor vi skulle havde rykket os. Men som alle ved, har det været meget vanskelig i forhold til de uheld og skader vi har været igennem. Der er ikke tvivl om, at Ringkøbing Håndbold har et solidt fundament med en solid gruppe af sponsorer og frivillige kræfter, der bærer klubben. Lige nu og her handler det om at få skabt den kontinuitet på banen, der kan fastholde positionen som ligahold", udtaler Mads Brandt.

Bestyrelsesformand Lars Buhl udtaler: "Samarbejdet med Mads Brandt har fungeret upåklageligt, og vi har været glade for hans engagement og måde at arbejde på. Vi kan ikke sætte en finger på hans evner som udvikler og træner, men det er klart at udebliver pointene som belønning, så slider det hårdt på alle. Vi har haft en god og åben dialog og Mads har således valgt at ville prøve nye veje i fremtiden. Ringkøbing Håndbold er i fuld gang med at rekruttere holdets kommende cheftræner, og forventer at kunne præsentere denne i løbet af kort tid", slutter Lars Buhl.