vestjyskBANK

Ringkøbing Håndbold tager til Sydkorea

24/07-2019

Ringkøbing Håndbold har fået en helt unik invitation til en international turnering i Busan i Sydkorea fra den 2. til den. 13. august. En turnering som giver det nye hold en fantastisk mulighed for at lære hinanden at kende. Der skal spilles kampe mod det angolanske landshold, det australske landshold, Busan fra værtsbyen, et russisk klubhold og et ligahold fra Rumænien. Klik her for at komme til turneringens Facebook side.

- Gode venner af klubben har formidlet kontakten og Jesper Holmris deltog i turneringen med Aalborg for to år siden, så han kender turneringen og de muligheder den har for et nyt hold der skal bygges op. Vi har fået House Of Finn Juhl med som sponsor på turen. House Of Finn Juhl er på markedet med deres møbler i Sydkorea, så det fedt at vi kan eksponere en lokal virksomhed i Sydkorea. Spillerne bidrager også selv med lidt økonomi, så det har givet mulighed for en oplevelse for livet og rigtig gode timer sammen som hold, udtaler formand Lars Buhl.

Opstartsprogrammet inden den 1. turneringskamp i Ringsted d. 8. september er på plads og der skal spilles en del træningskampe udover deltagelsen i turneringen i Sydkorea. Den 14. August spilles den første kamp i vores egen turnering Naturens Rige Cup mod det tyske bundesligahold Buxtehuder SV. En turnering hvor de danske mestre Team Esbjerg deltager sammen med det japanske landshold og det nye russiske storhold CSKA Moska, København H, Nykøbing FH og Randers HK.

Om opstarten og træningskampene udtaler cheftræner Jesper Holmris:

 - Efter en lang sommerpause på grund af den ærgerlige nedrykning fra ligaen er Ringkøbing Håndbold nu tilbage i træningslokalerne og klar til en spændende sæson i 1.division. Målsætningen er klar. Vi vil tilbage i landets bedste række, men er klar over, at det ikke bliver nogen let opgave med kompetente modstandere som Sønderjyske, Bjerringbro, Vendsyssel, DHG og mange flere.


Vi har i sommerpausen sagt farvel til mange spillere og starter den kommende sæson med et helt nyt mandskab. 8 nye spillere er kommet til det vestjyske og det bliver en stor udfordring, at få spillet holdet sammen på rekordtid. Jeg har derfor valgt at prioritere mange træningskampe i opstarten og ser blandt andet frem til at få testet forskellige taktiske ting og set forskellige konstellationer i aktion mod modstandere af meget høj kvalitet.

Med den meget store udskiftning i spillertruppen bliver det en ny start for Ringkøbing Håndbold, hvilket jeg glæder mig helt enormt til at stå i spidsen for. Vi er meget tilfredse med truppens sammensætning på både det spillemæssige og personlige plan, men vil ikke udelukke, at der bliver tilknyttet 1-2 spillere mere. 

Vi er alle klar til at give den gas og ser frem til en yderst spændende opstart, hvor turen til Sydkorea naturligvis står frem som det helt store højdepunkt både sportsligt, socialt og kulturelt, udtaler cheftræner Jesper Holmris.

 

Træningskampe pre-sæson 19/20

Dato Tid Kamp Lokation

31. juli
 
 kl. 18.00

 Larvik - Ringkøbing Håndbold

 Greneration Handball - Vibocold Arena, Viborg

6. august
 
 kl. 17.00

 Busan - Ringkøbing Håndbold

 Busan, Sydkorea

7. august
 
 kl. 13.00

 CS Gloria 2018 - Ringkøbing Håndbold

 Busan, Sydkorea

9. august

 kl. 13.00

 Ringkøbing Håndbold - Australien

 Busan, Sydkorea

10. august

 kl. 16.30

 Angola - Ringkøbing Håndbold

 Busan, Sydkorea

11. august

 kl. 12.00

 Ringkøbing Håndbold - Zvezda H

 Busan, Sydkorea

14. august

 kl. 19.45

 Ringkøbing Håndbold - Buxtehuder SV

 Green Sports Arena, Ringkøbing

17. august
 
 Naturens Rige Cup

 Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern

18. august
 
 Naturens Rige Cup  - placeringskampe

 Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern

20. august

 kl. 18.00

 Aarhus United - Ringkøbing Håndbold

 Skærbæk Fritidscenter, Skærbæk

27. august

 kl. 18.00

 Bjerringbro - Ringkøbing Håndbold

 Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, Bjerringbro