vestjyskBANK

Samarbejde fortsætter.

14/08-2020

Bold og bank - samarbejdet fortsætter i Ringkøbing

Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor i Ringkøbing Håndbold. 

 

 Ringkøbing Håndbold og Vestjysk Bank har underskrevet en ny hovedsponsoraftale for den kommende sæson og fortsætter dermed det mangeårige samarbejde. 

 

- For os som klub er vi meget stolte over Vestjysk Banks tillid og engagement i Ringkøbing Håndbold. Banken har været med siden etableringen af Ringkøbing Håndbold, og dermed har banken været en af de afgørende partnere og har haft stor lokal betydning i klubbens udvikling, siger Lars Buhl, bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold. Det glæder os meget, at Vestjysk Bank tror på klubbens forretningsplan og vores sportslige set-up, og dermed kan vi nu fortsætte klubbens strategi og målsætning om at kunne vende tilbage til Ligaen.

 

Stor lokal betydning. Det er fællesnævneren for de sponsorater og partnerskaber, Vestjysk Bank engagerer sig i. 

- Vi er overbeviste om, at Ringkøbing Håndbold har stor lokal betydning for både lokalsamfundet og erhvervslivet i Vestjylland, og det er blandt andet en af årsagerne til, at vi har forlænget vores hovedpartneraftale med Ringkøbing Håndbold, siger Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank. Det bakkes op af Allan Stampe, afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Ringkøbing. 

- I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt. Det kan Ringkøbing Håndbold være med til. Ringkøbing Håndbold er et af områdets sportslige flagskibe og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område, og klubben er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om, siger Allan Stampe.

Men det er ingen hemmelighed, at vi også bruger vores sponsorater kommercielt til at danne nye netværk og som indgangsvinkel til at skabe nye relationer, det være sig både vedrørende nye kunder og flere forretninger. Vi driver en ansvarlig forretning, og vi ser vores sponsoraftale med Ringkøbing Håndbold som en investering, og vi glæder os til at fortsætte vores partnerskab med Ringkøbing Håndbold i den kommende sæson, slutter Allan Stampe. 

 

Sparinvest fortsætter som Silverpartner 

Sparinvest, som er en dansk investeringsforening, og som Vestjysk Bank er medejer af, fortsætter også som Silverpartner i Ringkøbing Håndbold i den kommende sæson. 

- Sparinvest er i forvejen engageret i håndboldsponsorater, bl.a. Flensburg Handewitt. Vi er meget glade for, at Sparinvest sammen med Vestjysk Bank har valgt at forlænge deres aftale med Ringkøbing Håndbold. Ringkøbing Håndbold har en stor lokal betydning for hele vores lokalområde, og med to stærke partnerskaber, der bakker op om Ringkøbing Håndbold, er de med til at sikre, at det fortsætter, slutter Lars Buhl. 

 

For yderligere information kontakt:

Afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Ringkøbing, Allan Stampe, tlf. 9663 2773

Bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold, Lars Buhl, tlf. 2089 4464