vestjyskBANK

Samarbejdet med Vestjysk Bank styrkes og forlænges

13/06-2019

Vestjysk Bank og Ringkøbing Håndbold har indgået en ny hovedsponsoraftale. Aftalen er med til at sikre håndboldklubbens muligheder og ambition om at komme tilbage til Ligaen og giver banken synlighed lokalt og landsdækkende.

Vestjysk Bank har været med på holdet siden etableringen af Ringkøbing Håndbold. – Det er et godt og tæt partnerskab, fortæller Allan Stampe, afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Ringkøbing og fortsætter – et tæt partnerskab er ensbetydende med, at man ønsker at skabe synlighed og fremgang hos hinanden. Ringkøbing Håndbolds visioner og ambitioner er spændende, og vi tror på klubbens koncept om at vende tilbage til ligaen. Det er vi stolte af fortsat at bakke op om. Ringkøbing Håndbold er vigtige for lokalsamfundet, så vi håber og tror på, at vi kan få flere med på holdet således, at der er flere til at hjælpe Ringkøbing Håndbold tilbage til Ligaen.

 

Sparinvest ny Silverpartner

- Vi kiggede rundt i bankens netværk efter partnere til Ringkøbing Håndbold, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank. – Det optimale er en partner, som i forvejen er engageret i håndboldsponsorater, og som er interesseret i at udvise lokalt engagement. Det har vi fundet i Sparinvest. 

Sparinvest er en dansk investeringsforening, som Vestjysk Bank er medejer af. Sparinvest er involverede i bl.a. Flensburg Handewitt, hvor de pt. ligger i klubbens 3. øverste sponsorlag. 

- Ringkøbing Håndbold er en klub, der er drevet af en række ildsjæle, som vi har stor respekt for, og vi er overbeviste om, at netop sporten er et vigtigt element til at skabe et sundt og levende lokalsamfund med sammenhold og styrke. Den skaber oplevelser, fællesskab, stolthed og engagement, og det vil vi gerne være med til at bakke op om, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør for Sparinvest.

 

Sundt økonomisk fundament

Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand, Lars Buhl, ser med stor glæde på aftalerne.

- Jeg glæder mig meget over, at vi kan fortsætte samarbejdet med Vestjysk Bank, og jeg byder samtidig Sparinvest hjertelig velkommen. Aftalerne betyder, at vi er sikret et sundt økonomisk fundament, og et godt udgangspunkt for at fastholde vores ambition om, at vi skal bruge sæsonen i 1. division på at komme tilbage til ligaen i sæsonen efter. Ringkøbing Håndbold har en positiv betydning for hele vores lokalområde, og det er aftalen med Vestjysk Bank og Sparinvest med til at sikre, slutter Lars Buhl.