vestjyskBANK

Sundgaard tilbage på højre fløj i Ringkøbing

07/06-2019

Marie-Louise Rahbek Sundgaard bedre kendt som Lise Sundgaard, vender tilbage til Green Sports Arena og Ringkøbing på en toårig kontrakt. Lise har fået det
meste af sin håndboldopdragelse som ungdomsspiller i Ringkøbing. Hun var den første Ringkøbing spiller der kom på rundens hold i ligaen, efter en kamp mod Randers HK i 2014.
Nu vender Lise tilbage efter to år i Horsens hvor hun i sidste sæson lavede 72 mål på højre fløj og var med til at rykke holdet op i ligaen. 

 - Vi er rigtig glade for at få Lise tilbage til Ringkøbing. Hun har været en ønskespiller, blandt andet fordi hun er Ringkøbing pige og har sine rødder og civile job i kommunen, men også fordi hun ved hvad det betyder at være tophold i 1. Division. Hun var den mest scorerne højre fløj på oprykkerholdet og hun kommer til at bidrage godt til vores træningskultur og opbygning af det nye hold, så vi glæder os til at se hende i trøje nr. 69” udtaler Lars Buhl.

 Lise Sundgaard glæder sig også til at trække i den bordeaux trøje og forudser en spænende sæson.  

 - Der har været flere overvejelser ved mit valg af Ringkøbing Håndbold. Jeg har altid haft en særlig relation til klubben, da det er her, jeg har spillet det meste af min tid som ungdomsspiller. Derudover har Ringkøbing altid været en klub med ambitioner, hvilket jeg finder meget tiltalende, Og så er det da heller ingen hemmelighed, at Ringkøbing rent geografisk ligger optimalt placeret i forhold til mit arbejde, så arbejde og håndbold kan gå op i en højere enhed. 
Jeg ser frem til igen at skulle spille for Ringkøbing. Det bliver en spændende sæson, og jeg glæder mig til at blive en del af et helt nyt hold, hvor jeg håber og tror på, at vi sammen kan få opbygget et stærkt fundament, så Ringkøbing igen er at finde i ligaen, udtaler Lise Sundgaard.