vestjyskBANK

Sæsonkort og billetinformation

JubelsceneBilletter til alle hjemmekampe

På grund af Covid 19 situationen sælger vi kun billetter på vores billetside, som du kan finde i linket længere nede. Vi sælger af samme grund kun siddepladser og man kommer til at sidde på hver anden plads i hallen. Vi skal have registreret deltager med mailadresse, så man kan sporer evt smitte.

Voksne siddeplads til 50.- plus gebyr

Børn og unge mellem 3-16 år  siddeplads til 25,- plus gebyr

Køb din billet her https://ringkobinghaandbold.safeticket.dk/events  

Vi henviser til hallens retningslinier og at man venter med at forlade hallen til spillerne har forladt hallen. Tilskuere fra blok 1, 2 og 3 skal bruge hovedindgangen som udgang. Tilskurere i de andre blokke skal forlade hallen gennem fitness udgang.

Vi henstiller til at forlade hallen uden at danne kø. Husk at spritte af og er du i tvivl om at du er syg, så bliv venligst hjemme.

Sæsonkort 

Vi har på grund af Covid 19 valgt ikke at sælge sæsonkort i denne sæson og håber i vil bakke op om klubben og hjælpe med at passe på hinanden !

Husk: Der er altid gratis adgang for folk med vestjyskBANK dankort!

Har du et vestjyskBank kort, skal du vise det ved indgangen og have en seddel med din mailadresse med. Når du har afleveret dette vil du blive henvist til en plads.

Udehold:

Vi følger Divisionsforeningens retningslinier og henviser til at udeholdets tilskuere på grund af Covid 19, indtil videre ikke ankommer til Green Sports Arena