Vestjysk BANK
- Stor lokal betydning

     

    

Lars Buhl, bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold:

 ”Ringkøbing Håndbold ser Vestjysk Bank som meget mere end klubbens hovedsponsor.

Vestjysk Bank har været med fra starten, og uden samarbejdet havde vi ikke været, hvor vi er i dag.

Ringkøbing Håndbold startede som en drøm. En drøm om at sætte Ringkøbing-Skjern kommune på landkortet. En drøm om at få elitehåndbold til Ringkøbing. Og der blev tænkt tanker og lagt planer.

Sammen har vi nået mange af vores mål, og Ringkøbing Håndbold har i dag et hold i verdens bedste damehåndboldliga. Samarbejdet mellem Ringkøbing Håndbold og Vestjysk Bank er et tæt partnerskab. Vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden - ikke bare fordi det står i kontrakten, men fordi vi føler noget for hinanden.

Ringkøbing Håndbold glæder sig over fortiden, ligesom vi glæder os til fremtiden. Vi har mange fælles træk med Vestjysk Bank, men det største må være, at vi brænder for vores landsdel og de, der bor i den. Vestjysk Bank er klubbens hovedsponsor, fordi de vil os, ligeså meget som vi vil dem.”

      

Vestjysk BANK
bakker op lokalt

Allan Stampe, afdelingsdirektør, Vestjysk BANK Ringkøbing:

Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor for Ringkøbing Håndbold, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.

Derudover oplever vi, at vores værdier – Nærvær, Enkelthed, Handling – passer perfekt på det vi oplever i Ringkøbing Håndbold.

Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats.

Vestjysk Bank anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger lige fra børne- og ungdomshold til seniorer.

I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.

Det kan Ringkøbing Håndbold være med til. Ringkøbing Håndbold er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt.

Ringkøbing Håndbold er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.

 

Om Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er landets 9. største bank og kendetegnet ved at være en mellemstor lokal bank med fokus på nærværende og personlig rådgivning. Hovedsædet ligger i Lemvig, og banken har 15 afdelinger, heriblandt en afdeling på Torvet 2 i Ringkøbing med 25 ansatte. Ringkøbing afdelingen har både en erhvervs- og en privatafdeling, der hjælper med alt lige fra boliglån og realkreditlån, til pensioninvestering og daglig økonomi. Vestjysk Bank har desuden et stort fokus på unge mennesker og tilbyder f.eks. særlige fordele for studerende.    

    

   

Om Vestjysk Bank +

Om Vestjysk Bank Ringkøbing + 

 
 

      

Aktive sponsorater med
gensidig værdiskabelse

    

I Vestjysk Bank vil vi aktive sponsorater.

Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode.

Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter. Det gør sponsoratet med Ringkøbing Håndbold. Ringkøbing Håndbold er en professionel drevet klub, som har en god forståelse for, at sponsor også skal have valuta for pengene.”

   

Om Vestjysk Banks sponsorpolitik +