De uundværlige Banditter 
i Ringkøbing Håndbold 

    

   

Det er nogle af de første personer man møder, når man tropper op i Green Sports Arena på en kampdag. Om man går direkte ind i hallen eller i RAH Fiber Lounge til VIP-Arrangementerne, så er Banditterne i gang med at få det hele til at køre.

Banditterne er navnet på en gruppe på omkring 15 personer, der er med til at løse et væld af praktiske opgaver. Det er for eksempel billetsalg, opsætning af bandereklamer, tørre gulvet af under kamp og servicering af publikum.

Der er også opgaver udenfor kampdagen. Når en spiller flytter i en lejlighed kan der være brug for lidt ekstra hjælp til at hænge lamper op eller samle et skab.

Banditternes alder spænder vidt, men en ting har de dog tilfælles, at de hygger sig med at være en del af det frivillige fællesskab.

 

Vi er enormt glade for deres indsats og de er fuldstændig uundværlige for Ringkøbing Håndbold.

Vil du være bandit? 

Kunne du tænke dig at indgå i et fællesskab, hvor hygge og socialt samvær står højt? Kendetegnet for at være en del af banditterne er at vi skal have det sjovt med frivillig arbejde og det skal give os nogle gode oplevelser sammen. 

Vi hygger os rigtig meget, men vi arbejder også når vi skal. Vi går til den, så arbejdet kan blive gjort og hygger os sammen bagefter. 

Som bandit får du selvfølgelig sæsonkort til alle kampene, du er med oppe og spise i VIP-loungen til hjemmekampe, og du bliver en del af et team, hvor der er god synergi, god energi og masser af smil. 

Lyder det som noget for dig, så kan vi altid bruge flere hænder. Tag kontakt til Michelle Brandstrup på michelle@ringkobinghaandbold.dk