vestjyskBANK

Ringkøbing, d. 14. juni 2018 

Persondatapolitik

Ringkøbing Håndbold har i forbindelse med EU's skærpelse af persondataloven udarbejdet denne side med information om, hvordan vi som klub behandler dine data. Nedenfor er information om Databeskyttelsesforordningen og om hvordan Ringkøbing Håndbold kobler dette ind i virksomhedens arbejde.

Fra d. 25. maj 2018 træder skærpelsen af Databeskyttelsesforordningen i kraft og baserer sig på EU's krav for behandling af data. Formålet med den nye lov er at styrke beskyttelsen af de personoplysninger som virksomheder, organisationer osv. indsamler. 

Ringkøbing Håndbold indsamler persondata ved køb af produkter i klubben f.eks. sæsonkort og sponsorater. Deltagere i konkurrencer på sociale medier, eller personer der skriver sig op til nyhedsbrev afgiver også persondata til Ringkøbing Håndbold. Det er vigtigt for Ringkøbing Håndbold, at beskytte disse oplysninger så brugere oplever sikrest mulig fornøjelse af deres engagement i Ringkøbing Håndbold. Derfor forholder Ringkøbing Håndbold sig til at overholde reglerne i forordningen.

Læs mere om Databeskyttelsesforordningen HER

 

Privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik er udarbejdet for Ringkøbing Håndbold A/S og gælder for Ringkøbing Håndbold's virksomhed.

 

1. Dataansvar og kontaktoplysninger

Ringkøbing Håndbold er dataansvarlig og, vi sikrer, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. 

Kontaktoplysninger:

Ringkøbing Håndbold A/S

Primo Huset

I. Chr. Allé 1

6950 Ringkøbing

E-mail: info@ringkobinghaandbold.dk

Telefon: 3071 6950

Hvis du har spørgsmål til Ringkøbing Håndbold's privatlivspolitik eller til vores behandling af personoplysninger kan du kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger.

 

2. Beskyttelse af personoplysninger

Ringkøbing Håndbold behandler personoplysninger, herfor er denne privatlivspolitik vedtaget, der fotæller dig hvordan vi behandler personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Ringkøbing Håndbold forpligter sig til at beskytte og bevare personoplysninger sikkert, fortroligt og ansvarsbevidst.

Nedenfor er oplyst, hvordan Ringkøbing Håndbold behandler de oplysninger virksomheden har indsamlet fra kunder, sæsonkortholdere, samarbejdspartnere og lignende. Samtidig er der redegjort for, hvordan personer kan få indsigt i de oplysninger, Ringkøbing Håndbold besidder om vedkommende.  

 

3. Behandling af personoplysninger

Ringkøbing Håndbold indsamler persondata af forskellige grunde og via forskellige kanaler. Personoplysninger indsamles enten ved:

  • at du selv indgiver oplysninger, ved oprettelse af sæsonkort, tilmelding til nyhedsbrev, eller
  • Ringkøbing Håndbold modtager oplysninger om kontaktpersoner i en virksomhed ved at kontakte virksomheden og derved få oplysninger til en given person, eller
  • Ringkøbing Håndbold kan modtage dem fra andre organisationer, fx sponsorer og samarbejdspartnere.

De oplysninger, som Ringkøbing Håndbold indsamler benyttes til bestemte formål og ud fra berettigede interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål. Indsamlet persondata af Ringkøbing Håndbold varierer afhængigt af den pågældende persons tilknytning til Ringkøbing Håndbold. 

Rinfkøbing Håndbold A/S indsamler og behandler kun almindelige personoplysninger i forbindelse med et kundeforhold i Ringkøbing Håndbold. Det samme gælder indsamling af data på personer, der benytter Rinfkøbing Håndbold's hjemmeside, tilmelder sig nyhedsbreve og deltager i konkurrencer.  

Ringkøbing Håndbold indsamler typisk følgende oplysninger: 

Oplysninger vedrørende vores kunder

Oplysninger, som kunden giver Ringkøbing Håndbold, ved registrering som kunde i klubben, f.eks. kontaktoplysninger (navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer). 

På Ringkøbing Håndbold's hjemmeside registreres også data for besøgende, som kan benyttes til analyse af effektiviteten af hjemmesidens indhold. Det gælder blandt andet oplysninger om besøgendes lokation og tid for besøg. Disse oplysninger benyttes kun til brug ved analyse af sidens effektivitet og ikke til at se øvrig information om brugeren. 

 

4. Cookies

Ringkøbing Håndbold's hjemmeside anvender cookies for at kunne lave analyse på besøgende og effektiviteten af hjemmesiden.

"En cookie er en lille tekst-fil, som gemmes på din computer for at indsamle oplysninger om adfærd under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus" - kilde: erhvervsstyrelsen.dk/hvad-er-cookies

Cookies på hjemmesiden sletter sig selv efter et par måneder (kan dog variere). De fornyes dog for hvert nyt besøg. 

Cookies kan til enhver tid slettes eller blokeres af brugeren, hvordan kan ses HER

På Ringkøbing Håndbold's hjemmeside anvendes cookies til at måle trafik og analysere på hvilke målgrupper siden når ud til. Det er oplysninger som geografi, hvilke sider der besøges, tid på siden, interesser mm. der hentes.  

Jysk Fynske Medier kan indsamle data fra Ringkøbing Håndbold's hjemmeside. 

Hovedsageligt bruges cookies til Google Analytics, hvis data Ringkøbing Håndbold benytter til at forbedre kvaliteten af det materiale klubben sender ud. 

 

5. Formål med indsamling af data

Ringkøbing Håndbold A/S indsamler data på brugere, kunder og samarbejdspartnere til forskellige formål rettet mod at styrke brugeroplevelsen for besøgende. Det skal noteres, at ikke alle kategorier af kunder giver de samme oplysninger, da vi altid forsøger at begrænse den data der samles til blot at indeholde det mest nødvendige. 

Ringkøbing Håndbold indsamler data i forbindelse med kundeforhold og samarbejdsaftaler til brug ved fakturering, inkasso, statistik, invitationer, markedsføring, analyse af hvorvidt billetaftaler benyttes mm. 

Ringkøbing Håndbold indsamler data på deltagere i konkurrencer, tilmelding til nyhedsbreve, køb af sæsonkort mm. Vi videregiver ikke personoplysninger til markedsføringsmæssige hensigter til øvrige virksomheder uden dit samtykke.

Ved deltagelse i konkurrencer på Ringkøbing Håndbold's Facebook giver brugeren samtidig samtykke til, at den indsamlede data, givet ved deltagelse, deles med Ringkøbing Håndbold's samarbejdspartnere. Dog skal det noteres, at ikke alle samarbejdspartnere kan få adgang til data, hovedsageligt vil der være tale om Jysk Fynske Medier.

Data på samarbejdspartnere opbevares i et internt system og bruges til vedvarende kontakt omkring kundeforhold. 

Ringkøbing Håndbold er underlagt love og regler i forbindelse med driften af klubben, inkl. indberetnings- og oplysningsforpligtelser. Opfyldelsen af disse love og regler påhviler udelukkende Ringkøbing Håndbold. 

Ringkøbing Håndbold bestræber sig på at sikre samtlige de oplysninger, klubben indsamler, og at oplysningerne er korrekte og opdaterede. Skulle en bruger have brug for at kende eller opdatere de oplysninger, vi har på vedkommende, bedes denne rette henvendelse til Ringkøbing Håndbold så denne kan opfylde det ønskede. 

 

6. Videregivelse af personoplysninger

Ringkøbing Håndbold videregiver kun personoplysninger såfremt brugeren/den registrerede har givet samtykke dertil, videregivelse er nødvendig for at opfylde en kontrakt mellem to parter eller Ringkøbing Håndbold er retsligt forpligtet til at dele oplysningerne. De videregivne oplysninger vil kun være i det omfang det er nødvendigt og vil ikke nødvendigvis omfatte samtlige de oplysninger den registrerede har hos Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing Håndbold kan også videregive eller dele personoplysninger i forbindelse med den almindelige drift af klubben. Det være sig i forbindelse med juridiske spørgsmål, revision, inkasso og opdatering af IT systemer. 

 

7. Opbevaring og sletning af personoplysninger

Ringkøbing Håndbold opbevarer personoplysninger i henhold til gældende lovgivning. Oplysningerne slettes når de ikke længere benyttes eller er nødvendige for driften af Ringkøbing Håndbold. Oplysninger om sponsorer og samarbejdspartnere kan i nogle tilfælde gemmes i en periode efter endt samarbejde, da virksomheder ofte frasiger sig et samarbejde i en periode for senere at genoptage samarbejdet.  

Ringkøbing Håndbold er bevidste om ansvaret der medfølger indsamling af persondata og arbejder altid for at beskytte det indsamlede data bedst muligt. 

Ved afskaffelse af persondata arbejder Ringkøbing Håndbold også for, at det sker på en forsvarlig og ansvarsbevidst måde - digitalt såvel som ved fysisk besiddelse. 

Såfremt en bruger har adgang til Ringkøbing Håndbold's platforme med en kode, er det brugerens ansvar, at koden opbevares forsvarligt og utilgængeligt for andre. 

 

8. Brugeres rettigheder & klage

Persondataforordningen sikrer, at en bruger/registreret person har rettigheder i forbindelse med indsamling og opbevaring af dennes data:

- Retten til at blive oplyst om behandlingen af data

- Retten til indsigt i egne personoplysninger

- Retten til berigtigelse

- Retten til sletning

- Retten til begrænsning af behandling

- Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt andvendt format)

- Retten til indsigelse

Brugeren kan gøre brug af rettighederne, herunder gøre indsigelse mod Ringkøbing Håndbold's behandling, ved henvendelse til kontaktoplysningerne øverst her på siden.

Ønsker brugeren at klage over Ringkøbing Håndbold's indsamling eller behandling af data, kan registrerede rette henvendelse til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Ringkøbing Håndbold hører dog gerne fra brugeren, hvis denne oplever problemer, da vi søger at arbejde for at skabe tilfredshed hos samarbejdspartnere, kunder mm. 

 

9. Revidering af privatpolitikken

Ringkøbing Håndbold forebeholder sig retten til at foretage ændringer i denne privatpolitik, hvis relevant. Ved ændringer vil datoen øvrst i privatpolitikken blive ændret.

Ved væsentlige ændringer vil brugere modtage hendvendelse herom. 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Om cookie-politikker
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

battle - 99dage

Script som bliver brugt til at håndterer visning af kampe

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

Google Analytics

_ga - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

__utmz - 180 dage

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg

__utma - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

__utmb - Slettes efter session udløbstid

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende tilbringer på en webplacering: når et besøg starter og når det næsten ender. Hvis du observerer cookieændringer (f.eks. Ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer.

__utmc - 2 år

Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på hjemmesiden varer

__utmt - 2 år

Anvendes til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

Hjemmesiden benytter ingen cookies i denne kategori.