vestjyskBANK

vestjyskBANK - en del af vores DNA

Lars Buhl, bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold:

”Ringkøbing Håndbold ser vestjyskBANK som meget mere end klubbens hovedsponsor.

vestjyskBANK har været med fra starten, og uden samarbejdet havde vi ikke været, hvor vi er i dag.

Ringkøbing Håndbold startede som en drøm. En drøm om at sætte Ringkøbing-Skjern kommune på landkortet. En drøm om at få elitehåndbold til Ringkøbing. Og der blev tænkt tanker og lagt planer.

Sammen har vi nået mange af vores mål, og Ringkøbing Håndbold har i dag et hold i verdens bedste damehåndboldliga. Samarbejdet mellem Ringkøbing Håndbold og vestjyskBANK er et tæt partnerskab. Vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden - ikke bare fordi det står i kontrakten, men fordi vi føler noget for hinanden.

Ringkøbing Håndbold glæder sig over fortiden, ligesom vi glæder os til fremtiden. Vi har mange fælles træk med vestjyskBANK, men det største må være, at vi brænder for vores landsdel og de, der bor i den. vestjyskBANK er klubbens hovedsponsor, fordi de vil os, ligeså meget som vi vil dem.”

 

 

vestjyskBANK – bakker op lokalt

Allan Stampe, regionsdirektør, vestjyskBANK Ringkøbing:

”Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. I vestjyskBANK rådgiver vi mennesker – ikke numre. Vi hjælper med at få dine økonomiske tal til at spille for dig, så du kommer tættere på dine mål.

vestjyskBANK er stolt hovedsponsor for Ringkøbing Håndbold, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.

Arbejdet med sponsorater er en del af vestjyskBANKs profilerings- og markedsføringsindsats.

vestjyskBANK anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger lige fra børne- og ungdomshold til seniorer.

I vestjyskBANK vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.

Det kan Ringkøbing Håndbold være med til. Ringkøbing Håndbold er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt.

Ringkøbing Håndbold er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.

Om vestjyskBANK +

Om vestjyskBANK Ringkøbing + 

 

 

 Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I vestjyskBANK vil vi aktive sponsorater.

Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode.

Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter. Det gør sponsoratet med Ringkøbing Håndbold. Ringkøbing Håndbold er en professionel drevet klub, som har en god forståelse for, at sponsor også skal have valuta for pengene.”

Om vestjyskBANK sponsorpolitik +