12/05-2022

Ny venstrehåndet spiller.

Pladsen i næste års udgave af den danske kvindeliga er sikret for Ringkøbing Håndbold og Emma Laursen bliver ny venstrehåndet spiller på holdet i næste sæson.

Træner Jesper Holmris er super glad for tilgangen af Emma, der på trods af sin unge alder, kommer med uvurderlig ligaerfaring fra Holstebro Håndbold. Hun har i denne sæson vist adskillige prøver på sit talent med 50 mål til følge. Med Emma får vi en tovejs-spiller og endnu en venstrehånd i truppen. Emma kommer til at supplere Julie Holm på højre back, men vil også kunne være back-up på højre fløj. Vi kender hinanden rigtig godt fra vores fælles tid i SK Aarhus og jeg er overbevist om, at Emma vil kunne løfte sit spil endnu mere. Vi glæde os meget til at byde hende velkommen i Ringkøbing Håndbold.

Emma Laursen siger om skiftet “Jeg har valgt at skifte til Ringkøbing Håndbold, da jeg har fået et virkelig godt indtryk af klubben, og tror det er det helt rigtige valg i forhold til min videreudvikling som håndboldspiller. Jeg glæder mig rigtig meget til at udfordre mig selv i nogle nye rammer og i et super godt træningsmiljø.
Jeg har en forventning om, at jeg sammen med holdet kan være med til at drille de højere rangerede hold i den danske kvindeliga, og at jeg kan blive en endnu bedre håndboldspiller. 
Jeg glæder mig helt vildt til at møde holdet og alle omkring klubben.”

Forrige Næste

Relaterede nyheder