31/05-2022

Ny spiller.

Ringkøbing har lejet den islandske landsholdspiller Lovisa Thompson i den Islandske klub Valur, som netop har overstået den islandske mesterskabserie med en sølvmedalje.
 
Den 22 årige Lovisa Thompson flytter til Ringkøbing, når den nye sæson starter op i juli. Hun bliver nu igen holdkammerat med sin islandske landsholdskollega og tidligere klubkammerat Elin Thorsteinsdóttír. 
 
”Med Lovisa Thompson får vi en ung og super spændende bagspiller til Ringkøbing Håndbold. Lovisa skal for første gang spille udenfor Island og kommer naturligvis til at skulle bruge tid på at finde sig til rette på holdet og tilpasse sig til den danske liga. Til gengæld kommer hun med international erfaring fra det islandske landshold og europæiske turneringer med sit klubhold. Lovisa har i denne sæson har gjort det rigtig godt på både klubhold landsholdet, hvor hun har været næstmest scorende spiller. Lovisa har et kæmpe potentiale og jeg er overbevist om, at hun med sin personlighed og spillestil, vil passe perfekt ind på vores hold” siger træner Jesper Holmris.
 
Lovisa ser frem til at få sin store drøm om at spille i den danske liga opfyldt ” jeg er sikker på at Ringkøbing by og klub er det rigtige sted for mig og min videre udvikling som håndboldspiller. Jeg er meget spændt på at få Jesper Holmris som træner og jeg har virkelig set frem til at prøve dette af i lang tid.” lyder det fra Lovisa Thompson

Lovisa Thompson får trøje nr. 35 og ABC Lavpris som personlig sponsor

                         

Forrige Næste

Relaterede nyheder