01/08-2023

Otte nye spillere i Ringkøbing Håndbold

 

Øverst fra venstre: Ida Marie Pedersen, Cecilie Bjerre, Stephanie Andersen, Sofia Goller.
Nederst fra venstre: Rakul Wardum, Frida Høgaard, Maria Berger Wierzba, Amalie Grøn.


Den nye sæson starter den 25. august med en pokalkamp i Green Sports Arena mod vores liga kollegaer fra Nykøbing Falster Håndbold. Kampen spilles kl. 18.30.

Første kamp i kvindeligaen bliver fredagen efter i Jysk Arena, hvor Silkeborg Voel KFUM tager imod os. Ugen efter, den 8. september kl. 19.00, spiller vi første hjemmekamp mod oprykkerne fra Bjerringbro FH.

Der er otte nye ansigter og navne på holdet i år og de glæder sig alle til at komme i kamp. Desværre er keeperen Stephanie Andersen kommet til skade og hendes udsigter til at få debut er lange, med et beskadiget korsbånd og menisk.

Rakul Wardum er kommet til fra vores ligakollegaer fra Ajax København og er også keeper for det færøiske landshold.

Den tredje keeper, der er kommet til i år, er Ida Marie Pedersen, som er flyttet hjem til sin fødeby i Skjern og har været med Ligaholdet i Silkeborg Voel i sidste sæson.

Så har vi fået tilgang af Amalie Grøn på venstre fløj, Amalie har fået sin opvækst i Skanderborg og har været fem år i Viborg og kommer fra to sæsoner i Horsens.

Der er tre nye bagspillere, Cecilie Bjerre er kommet hjem fra to år i Lugi i den svenske liga, og Maria Berger Wierzba, vender hjem fra to år i den franske liga, hvor hun har spillet i Toulon Saint-Cyr. Den sidste bagspiller er Frida Høgaard, som er hentet i EH Aalborg og skal prøve kræfter med den danske Liga i denne sæson.

Den sidste tilgang er Sofia Goller, som efter endt barsel, træder ind i stregtrioen med Nanna Hinnerfeldt og Caroline Svarre. Sofia spillede sidst i Norge i Halden Handball.

Tag godt imod vores nye spillere - vi håber, vi ses i Green Sports Arena til de første kampe.

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder