26/04-2022

1. finalekamp !

Første kvalifikationsfinale mod TMS Ringsted

 Efter en yderst tæt og spændende kvalifikationspulje mod Ajax, Aarhus, Randers og Skanderborg, trak vi det desværre det korteste strå trods pointlighed mellem 4 hold. De berømte marginaler var absolut ikke på vores side og ærgrelsen har vi ret stor. Vi kan desværre ikke  ændre på det, den værste skuffelse har lagt sig og vi kigger nu fremad igen.

Vi ser nu frem til en yderst spændende kvalifikationsfinale mod TMS Ringsted fra 1.division (der spilles bedst af tre kampe) og det er et sjællandsk mandskab, som vi har ganske godt kendskab til. De har igennem flere sæsoner haft stor kontinuitet i spillertruppen og sluttede i denne sæson fortjent lige efter oprykkerne fra Sønderjyske og har efterfølgende vundet kvalifikationskampene mod Bjerringbro FH.

 TMS Ringsted kommer med en masse selvtillid ovenpå en succesfuld sæson i 1.division med mange stærke præstationer. Udeholdets helt store profiler er venstre back og topscorer Anne Cathrine Delfs, den lynhurtige playmaker Natascha Wollesen og den dygtige stregspiller Kathrine Thomsen. Men TMS Ringsted kommer med stor kvalitet på samtlige positioner og er utrolig godt sammenspillet og organiseret.

 Der venter os derfor en vanskelig opgave, men vi er godt forberedte og klar til nogle intense kampe mod det sjællandske mandskab. Det er nu det gælder. Vi vil med næb og kløer bevare vores ligastatus og vi kan melde alle mand fit for fight og håber på stor opbakning fra vores trofaste publikum.

Jesper Holmris

Forrige Næste

Relaterede nyheder