11/04-2022

Vigtig kamp onsdag.

Endnu en gyser i vente mod Aarhus United

Det var en rigtig tung lørdag og en trist tur hjem fra Ajax. Det blev endnu en gang en tæt kamp, som blev afgjort i sidste minut og hvor marginalerne absolut ikke faldt ud til vores side. Med en 21-17 føring skulle det aldrig have nået dertil, men overraskelsen udeblev og det endte desværre med en 24-23 sejr til Ajax. Desuden hjalp det heller ikke os i stillingen, at Aarhus United yderst overraskende tabte til Skanderborg og dermed fik deres andet nederlag i træk i kvalifikationsspillet.

Vi må op "hesten" igen. Vi har fået samlet ny energi og er klar til at give “de sårede” favoritter fra Aarhus kamp til stregen

Aarhus United melder at holdets omdrejningspunkt Mathilde Neesgaard er tvivlsom grundet et vrid i knæet, men vi har naturligvis forberedt os mod årets liga-topscorer og tidligere Ringkøbing-spiller. Desuden skal vi blandt andet holde et skarpt øje med udeholdets norske kvartet Line Ellertsen, Marielle Martinsen, June Bøttger og Katarina Berens. De to førstenævnte volder ofte mange problemer med utrolig farlige gennembrud og skud fra mellemdistancen.

Der er ingen tvivl om, at vi skal fastholde det gode spil, vi har vist i de sidste par kampe, hvis vi skal have en chance mod Heine Eriksen og Bo Rudgaards tropper fra smilets by. Vi vil give alt, hvad vi har og er klar til en intens kamp i Green Sports Arena om meget meget vigtige point.

Velkommen til publikum, dommere og dagens gæster fra Aarhus United.

Jesper Holmris

Forrige Næste

Relaterede nyheder