29/11-2022

2 meget vigtige point til kontoen

2 MEGET VIGTIGE POINT BLEV HEVET HJEM TIL RINGKØBING I SØNDAGS

Vi vidste allerede inden kampen i søndags, at det nok ville blive en intens kamp som sikkert først ville blive afgjort helt til slut. Og præcis sådan blev det. Pigerne formåede at have is i maven, da det skulle afgøres, og vandt den vigtige kamp mod Skanderborg med 26-24.

Det blev til tider en del rodet og der blev lavet mange fejl. Ikke verdens flotteste håndboldspil og en del spillere som spillede under det niveau, vi ved, de kan præstere på. Alligevel blev det til sejr, hvilket i sig selv er et rigtig godt tegn, at vi selv på dårlige dage kan vinde vigtige kampe. 

Kampen bølgede frem og tilbage og holdene skiftes til at have momentum. Der var ingen der rigtig klarede at lave det afgørende hul, for hver gang der var mulighed for det, så blev der brændt chancer og lavet fejl. Derfor var det helt lige ved halveg, og anden halveg blev lige så spændende som først antaget. 

Nanna Hinnerfeldt spillede en flot kamp indtil hun desværre måtte udgå med en skade. Leonora blev kampens spiller med 5 mål og en masse assists. Midterforsvaret med Caroline og Nanna stod stabilt og efter Nannas skade, kom Rikke Jensen ind og gjorde det flot i forsvaret til slut. Der var små glimt af gode auktioner i blandt, men alt i alt en rodet kamp, men som det vigtigste af alt gav 2 point - trods til tider dårlig spil. 2 point som kan vise sig at blive RIGTIG afgørende længere henne i sæsonen. 

Flot at pigerne bevarede roen, da det skulle afgøres og blev ved med at tro på konceptet. 

Der var tilskuererekord i denne sæson og en rigtig god stemning i hallen, som helt sikkert var med til at hjælpe spillerne i de afgørende minutter og ligge ekstra pres på Skanderborg. TAK til alle fremmødte, vi håber I kommer igen torsdag 15. december kl. 20:15.

Vi havde afholdt Børnenes Dag inden kampen, så der var også en masse glade børn i hallen. DEJLIGT! 

Vores hovedsponsor og Matchpartner VestjyskBANK havde taget maskotten William med til glæde for de mange legesyge børn både før under kampen. 

     

  

Vil du læse Dagbladets Karakterer og kommentarer til kampen kan det gøres her

Forrige Næste

Relaterede nyheder