29/11-2022

Rikke Jochumsen forlænger med 2 nye år

Vores lille lynhurtige venstrefløj forlænger sin kontrakt med 2 nye år

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Rikke Jochumsen også er at finde på holdkortet de næste to sæsoner. Rikke spiller i år sin fjerde sæson i Ringkøbing og nu kommer hun - ligesom cheftræner Jesper Holmris - også til at være her i hendes 5. og 6. sæson. 

Kontinuitet er meget vigtig i Ringkøbing Håndbold for at skabe resultater på sigt, så vi glæder os over at endnu en af de "gamle" igen forlænger, så vi kan fortsætte det gode samarbejde og lægge lag på, OGSÅ til næste sæson. 

Hun er ikke særlig høj men hun er til gengæld lynhurtig op af banen. Hendes teknik er helt i top og hun har de seneste år virkelig udviklet hendes forsvarsspil til noget rigtig godt, hvor hun læser spillet flot. Efter Sascha er i lykkelige omstændigheder har Rikke fået rigtig meget tillid og spilletid, hvilket hun har udnyttet flot. Vi glæder os til at se, hvor meget mere hun kan udvikle sig de næste par år i Ringkøbing Håndbold.

    

     

Rikke udtaler selv om forlængelsen: "at forlænge min aftale med Ringkøbing Håndbold er det bedste for mig lige nu. Jeg er så glad for klubben, pigerne og min træner. Ringkøbing Håndbold er lidt blevet mit andet hjem". 

   

Cheftræner Jesper Holmris er ligeså begejstret for forlængelsen som os andre og uddyber følgende: " Jochumsen kom til Ringkøbing som helt ung i 1. division og har været med hele vejen. Det har været en fornøjelse, at følge hendes udvikling og hun er netop nu i gang med en super flot sæson. Det er fantastisk, at vi nu har Rikke i Ringkøbing-trøjen frem til 2025. 

   

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder