22/02-2024

Camilla Vinding Pedersen skifter til Ringkøbing

Ringkøbing Håndbold henter vestjysk stregspiller ind på holdet. Camilla Vinding Pedersen skifter fra Holstebro Håndbold, hvor hun har været de sidste syv sæsoner.

Foto: Ringkøbing Håndbold Camilla Vinding Pedersen skifter til Ringkøbing Håndbold


Jesper Holmris siger "Camilla Vinding har trods sin unge alder igennem flere sæsoner gjort det godt i 1. division for Holstebro. Jeg er overbevist om, at Camilla kan tage det næste store skridt i sin udvikling i Ringkøbing Håndbold og bliver uden tvivl et stærkt supplement på stregen. Hun har en god fysik og et stort potentiale i begge ender af banen og jeg glæder mig til få hende ind på holdet fra den nye sæson”.

Camilla har også bemærket at vi er gode til at udvikle stregspillere og vi har haft topspillere på den position de sidste par sæsoner og siger følgende om skiftet  "Jeg glæder mig rigtigt meget til at være en del af Ringkøbing Håndbold, hvilket jeg har fået et godt indtryk af. Jeg har været en del af Holstebro Håndbold i mange år. En klub ,der har udviklet mig til det jeg er nu. Men nu føler jeg tiden er inde til at komme videre, og igennem træninger sammen med Ringkøbing har jeg følt mig rigtig godt tilpas, og ser et træningsmiljø, hvor jeg kan se mig videreudvikle mig, og komme til at spille Liga håndbold, som jeg hele tiden har stilet imod".

Kontaktperson:
Lars Buhl
Bestyrelsesformand, Ringkøbing Håndbold A/S
Tlf. 2089 4464 
Mail lars@ringkobinghaandbold.dk 

Forrige Næste

Relaterede nyheder