07/03-2024

Mathias Broløs samt 2 spillere stopper til sommer

Assistenttræner Mathias Broløs stopper i klubben til sommer

Efter blot en sæson i klubben skal vi desværre sige farvel til Mathias efter denne sæson. Mathias har i indeværende sæson virkelig fået sat sit aftryk i klubben med sine mange kompetencer som træner i godt samarbejde med Jesper Holmris. De har formået at rykke en forholdsvis ny trup hurtigt på mange parametre, og derigennem indtil videre klaret sig flot på banen. Derfor er vi naturligvis kede af, at vi ikke råder over Mathias til næste sæson.

Selv siger Mathias "Jeg har haft en fantastisk god tid i Ringkøbing, og jeg må sige, at det har været rigtig svært at tage beslutningen om at skulle noget andet. Vi har haft en vild sæson, hvor vi som hold har udviklet os virkelig flot på kort tid. Det skyldes en flok dedikerede og hårdtarbejdende spillere, som har været sindsygt fede at arbejde sammen med, hvilket jeg glæder mig til at fortsætte den resterende del af sæsonen. Også mit arbejde med Jesper har været ligeså perfekt som jeg håbede, hvor jeg har lært meget af en super dygtig træner. Nu venter der mig nye spændende udfordringer til den kommende sæson, men først ser jeg frem til at slutte godt af sammen med holdet.". 

Jesper Holmris er ærgerlig over at samarbejdet ikke kunne fortsætte, men har forståelse for Mathias' valg, hvor familie og håndbold skal hænge endnu bedre sammen. Holmris udtaler, "Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Mathias og jeg er mega ærgerlig over, at samarbejdet slutter efter denne sæson. Mathias er faglig dygtig og en rigtig god fyr. Hele truppen kommer til at savne ham i Ringkøbing, men vi ønsker ham al mulig held og lykke videre".

Mathias er en ung dygtig træner med gode ambitioner, som fra næste sæson skal kombineres med et nyt familieliv, hvilket vi ønsker ham masse held og lykke med på hans videre færden. Vi vil ikke sige farvel, men på gensyn.  

   

Leonora Demaj og Amalie Grøn er også færdige i Ringkøbing 

Det er ikke kun på trænerposten vi skal sige farvel. Leonora og Amalie, eller i daglig tale Leo og Nips, forlader os også til sommer når sæsonen er slut. Efter henholdsvis 3 og 1 sæson(er) i Ringkøbing må vi takke begge for deres indsats i den bordeaux trøje. Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan beholde alle nuværende spillere for kontinuitet og udvikling, og det samme gælder for Leo og Nips. Men vi har forståelse for, at de vil prøve kræfter anden steds og ønsker dem alt godt fremover. Heldigvis har vi glæden af dem lidt endnu med mange spændende kampe og oplevelser inden det er helt slut. 

Jesper Holmris giver dem også et par ord med på vejen: "Leo har ydet en kæmpe indsats igennem flere sæsoner i Ringkøbing. Leo har bidraget med sin X-faktor i angrebsspillet og stærke karisma samt smittende humør både på og uden for banen. Det er nu tid til at prøve noget nyt og vi ønsker hende alt det bedste i sin nye klub" - "Det blev desværre kun til en sæson i Ringkøbing for Amalie, bedre kendt som Nips. Hun har været et meget positivt bekendskab med hendes seriøse og professionelle tilgang. Desuden er hun kommet med en god portion erfaring og vi kommer til at savne hende på venstre fløj".

Deres personlige sponsorer: 

 

    

     

Forrige Næste

Relaterede nyheder