17/10-2022

Endnu en storkamp af Julie Holm i ærgerligt nederlag

Desværre for få der spillede op til niveau i udebanekampen mod København

Til aften har vi været en tur på Sjælland til kamp mod København Håndbold, men det blev desværre til et nederlag på 32-29 efter en rigtig god anden halveg. Vi måtte undvære Jane Mejlvang på grund af sygdom til aftenens kamp og det kunne selvfølgelig mærkes i dele af spillet.

Vi fulgtes ellers godt ad de første små 15 min, hvor stillingen var 6-6. Herefter havde vi desværre 8 dårlige minutter hvor Københavnerne udbyggede føringen til 14-7. Det blev de afgørende minutter, hvor vi aldrig hentede dem igen.

Vi gik til halveg bagud med 20-13, hvilket nok taler sit eget sprog - 20 mål er for mange at lukke ind på én halveg.

Vi mistede dog absolut ikke troen på, at vi kunne hente københavnerne. Pigerne kæmpede et brag i anden halveg og var flere gange tæt på at hente dem. Og mon ikke Københavnerne i løbet af anden halveg blev lidt bange for, at vi skulle hente dem? Desværre straffede de vores fejl prompte med kontrascoringer. 12-2 på den konto. Alligevel taber vi kun med 3 mål, det er et flot comeback, trods alt. Københavnerne lavede også mange fejl, men vi fik aldrig straffet dem på samme måde som de straffede vores.

Julie holm og Rikke Jochumsen var kampens helt store spillere. Rikke med 5 fuldtræffere på 5 forsøg og en stabil god forsvarskamp. Julie spillede endnu en stor kamp, hvor hun var målfarlig hele tiden og samtidig trak et stort læs i forsvaret. Caroline Svarre var skarp, da hun kom ind og fik stabiliseret forsvaret godt i anden halveg.

Desværre nåede vi det ikke helt inden tavlen sagde 60 min. - Havde vi haft 10 minutter mere kunne vi have taget dem, vi havde momentum flere gange i anden halveg, men det var desværre ikke nok.

Vi vandt anden halveg 16-12, så der er stor ros til moralen. Vi gav ikke op og vi kæmpede os tilbage. Vi undgik et grimt nederlag, som det lignede i slutningen af første halveg. Det er STÆRKT!

Nu er der landsholdspause og en lang kamppause, inden vi skal spille nogle utrolige vigtige kampe som starter 27. november mod Skanderborg Håndbold.