21/04-2023

Farvel til 3 spillere næste sæson

Fra sommer skal vi sige farvel til Linnea, Marit og Sascha

Vi skal desværre sige farvel til 3 spillere til næste sæson. Næste sæson bliver uden Marit, Linnea og Sascha, som alle forlader klubben. 

Sascha Juul har valgt at sætte håndboldskoene på hylden og vender hjem til Sjælland med manden Jesper og deres lille nye Pelle.

Jesper Holmris udtaler følgende: "Det er med stor vemod, at vi må sige farvel til “Sas”, der efter denne sæson lægger skoene på hylden og sammen med familien vender hjem til Sjælland. Med sin store erfaring, enormt gode energi, smittende humør og gode menneskelige egenskaber har “Sas” været et stort omdrejningspunkt på vores unge hold fra første dag hun trak Ringkøbing-trøjen over hovedet. Hun har været en fantastisk mentor for Rikke Jochumsen på venstre fløj og har i den grad haft en væsentlig aktie i vores oprykning til ligaen og den flotte første sæson i landets bedste række. I denne sæson har vi desværre ikke kunnet drage nytte af hendes utrolige fart og sublime teknik på fløjen, da hun har været ude med graviditet og for nylig er blevet mor til den lille guldklump Pelle.

“Sas” har sat nogle store aftryk i alle de klubber hun har spillet for - også i Ringkøbing. Det er en fantastisk spiller og stor personlighed, der indstiller karrieren. Tak for en kæmpe indsats alt det bedste til dig og din familie".

Sascha Juul fortæller "Tiden er kommet til, at jeg sætter mine håndboldsko på hylden og at jeg sammen med min lille familie vender snuden hjem mod Sjælland. Jeg har haft tre helt fantastiske sæsoner i Ringkøbing håndbold og jeg kommer til at savne alle pigerne helt vildt. Jeg kommer også til at savne familien Buhl, verdens bedste fys, mis-direktør, banditterne og ikke mindst Jespers dårlige returløb i fodbold-onetouch. Det har været en fornøjelse og jeg er super glad for, at jeg får lov at slutte min håndboldkarriere i en klub med gode værdier og ualmindelig dejlige folk. Tak".

Vi ønsker Sascha alt mulig held og lykke med hendes nye liv "uden" håndbold. 

    

Jesper Holmris udtaler følgende: "Efter to sæsoner i Ringkøbing siger vi farvel til vores 21 årige hollandske keeper Marit Huiberts. Marit har uden tvivl et stort potentiale og haft en fin udvikling i sine to år i Danmark. Som ung keeper mangler der stadig noget stabilitet, men Marit har i begge sæsoner haft utrolig mange flotte præstationer bagved Ringkøbing-forsvaret og bestemt levet op til forventningerne.

Marit har fået mange nye og lærerige erfaringer fra den danske liga, men trænger til at komme ud at få endnu mere ansvar og spilletid i en ny klub. Vi håber at kunne sende hende afsted med masse af gode minder fra Ringkøbing Håndbold og ønsker hende alt det bedste både på og udenfor banen".

   

Linnea stopper efter hun kom til som direkte erstatning efter Elins skade, men nu skal hun tilbage til Sverige.

Jesper Holmris udtaler følgende: "Linnea kom til denne sæson til Ringkøbing som supplement til Marit Huiberts, da vores normale førstevalg på keeperposition Elin Thorsteinsdottir ville være ude med skade i første halvdel af sæsonen. Linnea har i løbet af sæsonen fået meget begrænset spilletid, men har med sin store erfaring og positive indstilling været en god støtte til både Marit og Elin samt bidraget med alt hun kunne i holdets tjeneste. Linnea har fra første dag i Ringkøbing Håndbold altid været garant for godt humør og hårdt arbejde til både træning og kamp.

Der skal lyde en stor tak til Linnea for hendes indsats og vi ønsker hende alt det bedste fremover".

   

Vi kommer til at savne dem alle på hver deres måde og for hver deres personlighed, men ønsker dem ALT muligt held og lykke i fremtiden uanset, hvad den måtte bringe. TAK for jeres indsats i klubben!

    

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder