01/05-2023

Flot punktum for sæsonen med sejr i Horsens

ET FLOT PUNKTUM FOR SÆSONEN!
En sejr i Horsens efter stærkt comeback

Igår tog vi turen til Forum Horsens for at spille den sidste kamp i kvalifikationsspillet. Desværre var kampen uden "spænding", da resultatet ikke kunne påvirke nogen af holdene. Stillingen ville blive som den var uanset hvad. Men JO der er altid noget på spil i en kamp, om ikke andet så selvtillid, en god afslutning, god moral og en god oplevelse for holdet inden der er en masse spillere som stopper.

Og det blev også en god kamp, hvor holdene fulgtes pænt ad i første halvleg, og derfor var stillingen også næsten helt lige ved pause. Horsens foran med ét enkelt mål. 15-14. Marit havde stået en fin første halvleg i målet og der var god fart over kampen. Alberte blev sparet helt i denne kamp, så der var masser af spilletid til Caroline og Nanna i både forsvar og angreb.

Vi kom desværre dårlig ud fra pausen og efter 11 minutter var stillingen pludselig 24-18 til Horsens. Næsten omvendt af sidste kamp i Horsens, hvor det var os, der var foran med 7 mål. Det skræmte ikke pigerne og de spillede sig stille og rolig tilbage i kampen. Med blot 10 minutter igen kunne Leonora udligne til stillingen 27-27.

Både Leonora og Julie på de to backs spillede en god kamp med gode afleveringer, beslutninger og direkte spil mod mål. Da det hele skulle afgøres kom Linnea i mål for Ringkøbing, da Elin ikke havde fået helt fat. Linnea spillede en stor kamp og var kampafgørende for, at vi hev en sejr hjem på 32-31. Linnea har ikke spillet mange minutter i denne sæson, men viste, hvad hun er lavet af, og endte med en redningsprocent på 50, da kampen var slut. Hvilket flot comeback af pigerne de sidste små 20 minutter af kampen, hvor alle bare bød ind med det, de kunne.

Vi havde comeback for Sascha Juul, som spillede sin første og samtidig sidste kamp efter hun har født skønne lille Pelle. DEJLIGT at Sascha kunne gøre comeback inden hun sætter håndboldskoene på hylden efter sommerferien. En stor personlighed i Ringkøbing Håndbold, som nu slutter en flot karriere. Vi er stolte over, at det blev i Ringkøbing Håndbold, og hun fik en velfortjent flyvetur af pigerne efter kampen.

Udover Linnea så var der Nanna Hinnerfeldt, som fortjent blev kåret til kampens spiller med 6 mål på 8 forsøg, tilkæmpet straffe og en masse tid i forsvaret. OG vigtigst af alt vi fik en sejr i vores "sidste" kamp (der venter lige en pokalkamp på onsdag) og endte på en anden plads i kvalifikationsspillet, med samme antal point som Horsens på 1. pladsen. Vi viste god moral og kæmpede os flot tilbage. En super kamp taget betydningen i betragtning. Det er ikke altid nemt at spille kampe der ikke som sådan betyder noget, men pigerne viste virkelig, hvad de er lavet af, og energien ved at slutte rigtig godt af som hold og sætte et STORT punktum for en flot sæson. En håndboldkamp betyder altid noget, og vi går altid ind for at vinde med de spillere der er til rådighed. Det var ekstra dejligt at slutte af med en sejr ovenpå en knap så køn kamp mod Ajax.

På onsdag drager vi mod Fredericia til ABSOLUT sidste kamp med dette hold. Vi skal slå Fredericia HK i pokalturneringen. En kamp vi skal slutte af med at vinde, men som sikkert heller ikke bliver en walkover. Fredericia HK har netop vundet 2. division, og er derfor fra næste sæson at finde i 1. division. Pigerne skal derfor være top klar til pokal-kampen onsdag, hvor Fredericia skal slåes inden pigerne fortjent kan holde et lille break.