12/06-2024

Mad og foredrag med Nicolej Krickau

 
    

Vi har fået den unikke mulighed for at invitere til inspirerende aften med mad og foredrag. Ingen ringere end Nicolej Krickau, tidligere GOG træner med stor succes, og nu cheftræner i storklubben Flensburg Handewitt kommer forbi Ringkøbing, og fortæller os et spændende foredrag om Håndbold og Ledelse; "Skabelsen af en god og produktiv hverdag". 

    

Nicolej har virkelig formået at skabe en succesfuld hverdag, hvor håndbold og ledelse går op i en højere enhed i samspil med store personligheder og faktorer som kan være vanskelige at balancere med. Nicolej har med sin ledelsesstil og engagement formået at tackle hverdagen, så den bliver god og produktiv på mange måder. Nicolej vil inspirere os og fortælle om håndbold og ledelse, og måske kan du få værktøjer og inputs med hjem til din egen hverdag.

    

Til en spændende aften hører der sig spændende mad. Vi har derfor allieret os med Kok Susgaard og hans team, som kommer og serverer 4 lækre retter inden foredraget. 

  

Du kan nu sikre dig plads til denne herlige aften, men vent ej for længe, der er begrænset antal pladser. Først til Mølle. 

   

    

Vi starter kl. 18:00 med mad og Nicolej går på omkring kl. 19:00.

Billetten inkluderer mad - 4 retter, 1 drikke samt foredrag. Prisen for alt dette er kun kr. 395,- 

    

Det vil være muligt at købe flere drikkevarer i baren i løbet af aftenen. 

Tilmeld dig via nedenstående link og betal via mobilepaynummer 25217. Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt. 

       

   

Tilmeld dig her

    

 

Forrige

Relaterede nyheder