07/04-2023

Hurtig playmaker til Ringkøbing Håndbold

Maria Berger Wierzba til Ringkøbing Håndbold

Så har vi endnu en glædelig nyhed om forstærkning til truppen til næste sæson. Maria Berger Wierzba bliver Ringkøbingspiller efter sommerferien, og det glæder vi os utrolig meget til. Maria kommer til at skabe en masse fart i vores angrebsspil. Hun er en lille hurtig playmaker, som helt sikkert kan sætte tempo og styre angrebsspillet på fornemste vis til næste sæson. 

Marias spil passer utrolig godt ind med de andres kompetencer og bliver derfor spændende at følge som erstatning for Marigona. Maria kender også vores højre back Frida særdeles godt, da de to har spillet en del U-landsholdskampe sammen, hvilket godt kan gå hen og blive en fordel for to nye spillere, at de kender hinanden fra tidligere. 

Maria har spillet både spillet en del Y- og U-landsholdskampe. Helt præcis 26 U-kampe samt 19 Y-kampe, hvor hun har scoret hele 179 mål. 

Maria er 20 år og kommer fra Århus, men spiller lige pt i Frankrig, hvor hun nu glæder sig til, at komme tilbage til Danmark.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Ringkøbing Håndbold. Efter mere end to år i den franske liga, tror jeg, at Ringkøbing Håndbold er et godt sted at fortsætte min udvikling. Jeg har fået indtrykket af et godt og trygt miljø, og det er noget, jeg trives i. Så glæder jeg mig også til at prøve den danske liga af, og forhåbentlig får vi lavet noget flotte resultater til næste sæson", fortæller Maria.

Jesper Holmris ser frem til at have Maria til rådighed i truppen og uddyber med følgende: "Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Maria Berger Wierzba i Ringkøbing Håndbold. Trods sin meget unge alder har hun været en profil i den franske liga efter to yderst succesfulde sæsoner i Toulon og derfor en meget ombejlet spiller. Det er derfor intet mindre end et scoop, at vi har vi har kunnet lande en aftale med Maria for de kommende to sæsoner. Hun er en meget alsidig spiller, som med sin fart, skarpe gennembrud og farlige mellemdistance-skud vil komme til at gøre ondt på modstanderne.

Vi glæder os enormt meget til at kunne byde Maria velkommen i det vestjyske".

    

Forrige Næste

Relaterede nyheder