31/01-2023

Julie Holm stopper i Ringkøbing Håndbold

Julie Holm stopper i Ringkøbing Håndebold til sommer.

Vi skal desværre sige farvel til vores hårdt skydende højre back Julie Holm til sommer. Julie kom til Ringkøbing som udlejningsspiller fra Holstebro, fordi hun ønskede en større rolle og mere spilletid. Her nogle år senere har Julie udviklet sig til en vigtig spiller for os, som bærer meget ansvar og spiller mange minutter. Det er ikke uden grund for Julie har gjort det rigtig godt og hendes udvikling har været stor. Derfor er det også helt naturligt, at der er andre der får øje på Julie og synes hun er interessant. Og nu er tidspunktet inde til, at Julie skal videre.

Julie fortæller selv: "Jeg har været ufattelig glad for min tid i Ringkøbing Håndbold. Jeg er blevet mødt af så mange gode mennesker, der brænder for projektet i Ringkøbing Håndbold og holdet er blevet som en ekstra familie. Jeg har fået meget tillid af Jesper, som har gjort, at jeg har kunne ligge næste lag på mit spil og udvikle mig som person. Det er jeg dybt taknemmelig for. Dog kan jeg mærke på mig selv, at jeg har brug for at prøve noget nyt og derfor slutter mit Ringkøbing eventyr til sommer - Men indtil da, vil jeg nyde min tid i klubben".

Cheftræner Jesper Holmris kommer naturligvis også til at savne den hårdtskydende højre back. "Fra næste sæson bliver Ringkøbing Håndbold desværre uden Julie Holm på holdkortet, og det er med blødende hjerte, at vi sender vores stærke højre back videre mod nye udfordringer. “Holm” kom hertil med meget lidt spilletid og ligaerfaring fra Holstebro, men har med en dedikeret indsats og masse af spilletid udviklet sig helt enormt og været en kæmpe profil for os. Hendes skud fra distancen er frygtet af alle og blandt de bedste i ligaen. Med en imponerende præstation over hele sæsonen og en 7.plads på topscorerlisten i sidste sæson fik hun for alvor gjort opmærksom på sig selv. Hun betyder utroligt meget både på og udenfor banen og vi glæder os over have hende på holdet lidt endnu. Klubben og jeg ønsker hende alt det bedste og ser frem til at følge hendes videre udvikling".

  

Vi er naturligvis gået i gang med at kigge på Julies erstatning til næste sæson og vi glæder os til, at fortælle Jer mere om dette.

Forrige Næste

Relaterede nyheder