03/11-2022

Landia forlænger deres B2B-aftale med endnu et år

Landia forlænger deres B2B-aftale med endnu et år. 

Det er os en stor fornøjelse at meddele, at Landia nu har forlænget deres aftale, og fortsat er med på holdet i denne sæson. Det er vi utrolig glade og stolte over. Landia var også med på holdet sidste år og det betyder gevaldigt meget, at vi også kan se kontinuitet blandt vores sponsorer, så vi får skabt et godt netværk og en god grobund for de sportslige resultater. 

Lars Buhl udtaler: "At forlænge aftalen med en stor virksomhed som Landia, det siger jo sig selv, at det er godt for klubben. Vi har haft en god dialog med CEO, Steen Buhl Larsen og vi er rigtig glade for, at det nu er lykkes med en forlængelse af aftalen".  

Om det er efternavnet på henholdsvis Lars Buhl og Steen Buhl Larsen der gør, at det klinger så godt sammen, det er der ingen der ved. Men nogle ting det ved vi. Landia er helt igennem dansk med rødder som stikker dybt i den vestjyske muld, hvilket passer rigtig godt til værdierne i Ringkøbing Håndbold. Landia har sit hovedkontor i Lem, hvorfra de tilbyder skræddersyede løsninger til dit anlæg. Landia har næsten 90 års erfaringer med at udvikle nye og effektive produkter og løsninger. Holdbarheden er legendarisk, og med anlæg etableret i 1980erne som stadig er på arbejde hver dag, så kan Landia godt tilskrives ordet bæredygtighed! 

CEO, Steen Buhl Larsen siger følgende om forlængelsen:"Landia glæder sig over endnu engang at være en del af Ringkøbing håndbold som er med til at sætte Vestjylland på landkortet med fine resultater.

Mangler din virksomhed energirigtige løsninger og effektive produkter med fokus på udviking, så kontant Landia og Steen Buhl Larsen allerede i dag. 

Landia 
Industrivej 2
6940 Lem St.
tel: 97 34 12 44

    

Forrige Næste

Relaterede nyheder