01/11-2022

Regnskab for sæsonen 2021/2022

Ringkøbing Håndbold kommer ud med underskud for sæsonen 2021/2022

Ringkøbing Håndbold vendte tilbage til Kvindeligaen i sæsonen 21/22 og det sportslige mål om at blive i den bedste danske række blev opfyldt. Modsat så blev det økonomiske mål et nederlag og ikke som forventet. Det fremgår af virksomhedens kommende regnskab, som udviser et underskud på kr. 233.000 efter skat.

Det er selvfølgelig utilfredsstillende og brandærgerligt, at vi nu kommer ud med røde tal, da en af vores absolut højeste prioriteter, altid har været at balancere økonomien”, udtaler formand Lars Buhl og fortsætter: ”Vi har været udfordret på en række forhold i den første normale sæson efter Corona-epidemien. En del af disse forhold har været uden for vores kontrol, men vi må også erkende at gennemførsel af indtægtsgivende aktiviteter ikke har udartet sig tilfredsstillende, og der skal vi blive bedre.”

Nu ser vi positivt fremad, og vi har fået en fornuftig sportslig opstart på den nuværende sæson. Vi har netop forlænget aftalen med cheftræner Jesper Holmris, og samtidig har vi også ændret i selskabets daglige ledelse. På den måde sikrer vi kontinuitet på det sportslige niveau, samtidig med at mange nye og spændende aktiviteter for klubbens sponsorer er i støbeskeen. Det er således vores klare overbevisning, at vi med sammenhold og fælles hjælp, kommer ud med et væsentligt forbedret resultat i indeværende regnskabsår”, slutter Lars Buhl.

 
For yderligere oplysninger:
Lars Buhl, formand
Tlf. 2089 4464

 

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder