22/03-2022

Lokalopgør onsdag aften

Sidste kamp i grundspillet mod klassemandskabet fra Herning-Ikast-Håndbold

Grundspillet er ved at lakke mod enden og sidste kamp er mod HIH, som meget overraskende måtte se sig slået 21-20 på udebanei Horsens i søndags. HIH slutter derfor formentlig på 4.pladsen i et grundspil, hvor top 4 har skilt sig markant ud fra de resterende hold. Kasper Christensens udvalgte har igennem sæsonen spillet fantastisk seværdigt og effektivt håndbold og kan sagtens drille de store DM-favoritter fra Odense og Esbjerg i det kommende slutspil.

HIH er kendt for en meget stærk defensiv med ligaens måske bedste keeper-duo som sidste skanse i form af Jessica Ryde ogSabine Englert.  Angrebsmæssigt kommer HIH med en utrolig kvalitet på alle positioner. Simone Petersen med det gode blik for sine medspillere har for alvor slået sit navn fast i denne sæson og Ingvild Bakkerud er på sine bedste dage en af ligaens absolut bedste spillere. Udover de mange etablerede spillere, så råder HIH også over nogle yderst interessante unge spillere, som vi kommer til at høre meget mere om i de kommende sæsoner. På højre fløj har det været spændende at følge unge Cecilie Brandt, som meget fortjent fik landsholdsdebut for nylig og de unge supertalenter Julie Scagleone og svenske Tyra Axner har ligeledes ved flere lejligheder vist prøver på deres kunnen.

Der venter os derfor en ligeså vanskelig opgave som sidste spillerunde mod Odense, hvor vi leverede en fantastisk præstation. Det bliver helt sikkert nødvendigt en gang mere, hvis vi ikke skal have ørerne i maskinen. Vores besøg i Ikast i november endte med et timåls nederlag på 38-28 Vi er klar til at komme med alt hvad vi har og glæder os til endnu en gang at kunne måle os med nogle af spillets absolut bedste aktører. Vi skal holde fast i vores gode præstationer fra de sidste par kampe og have gode takter med fra kampen til de kommende kvalspil som starter i næste uge.

Velkommen til publikum, dommere og dagens gæster fra Herning-Ikast-Håndbold

Jesper Holmris

Forrige Næste

Relaterede nyheder