18/03-2022

Danmarksmestre på besøg

Der er fornemt besøg i form af storholdet Odense Håndbold med de mange landsholdsspillere fra henholdsvis Holland, Norge, Sverige,Japan og ikke mindst Danmark. Ulrik Kirkely’s tropper har allerede fortjent vundet grundspillet og har spillet både hurtigt, seværdigt og effektivt håndbold fra første spillerunde og har blot indkasseret et nederlag i sæsonen til rivalerne fra Esbjerg. De flotte resultater bliver ikke mindre imponerende, når man tænker på at holdets omdrejningspunkt Mia Rej ikke har været kampdygtige pågrund af en skade i december. Fynboerne reagerede dog også hurtigt på tabet af Mia Rej og erhvervede sig Københavns største profil Larissa Nusser som erstatning til at styre angrebsspillet.

 Der venter os en skræmmende offensiv og vi får nok at gøre med at dæmme op for klassespillere som blandt andet Mie Højlund, Lois Abbingh og Dione Housheer. Defensivt står fynboerne bomstærkt med rækkens klart bedste keeper i form af Althea Reinhardt som sikker sidste skanse. Der venter os derfor en selvfølgelig en kæmpe udfordring og vi skal spille op til vores absolut bedste for at undgå en fynsk afklapsning som de sidste 2 gange vi har mødt dem i denne sæson i både pokal og liga.

 Vi skal først og fremmest forsøge at finde gode løsninger angrebsmæssigt og holde fejlene på et minimum, så vi undgår for mange kontrascoringer mod os. De mindste fejl vil blive straffet prompte. Vi ser frem til dagens hjemmekamp med spænding og glæder os til at møde et af rækkens og europas absolut bedste hold og håber på en god stemning i Green Sports Arena på trods af forårssolen.

Jesper Holmris

Forrige Næste

Relaterede nyheder