18/01-2021

Mille Hundahl indtræder i truppen.

Det nye år er skudt godt igang med 2 sejre og 1. pladsen er indtaget. Der venter nogle spændende kampe i foråret og vi har fået muligheden for supplere Lise Sundgaard på højre fløj. Vi har lavet en aftale med en af vores tidligere spillere Mille Hundahl, som spillede i Ringkøbingtrøjen i 2014, og efter ophold i både Tyskland og Norge frem til 2019, vendte Mille Hundahl hjem til Danmark. Mille fik lysten til håndbold tilbage efter en skade, og startede op i denne sæson i Struer Håndbold. Men da de øvrige turneringer er lukket ned på grund af Covid19, har Mille trænet med i Ringkøbing de sidste par uger og vi er nu blevet enige om en aftale for resten af sæsonen.

Styrkelsen af truppen glæder cheftræner Jesper Holmris som siger følgende om aftalen " Lise Sundgaard har spillet en rigtig god sæson indtil videre og hun har varetaget opgaven som eneste højrefløj med bravour, men muligheden for at have to højrefløje inden vinduet for klubskifter lukker den 1. februar, er selvfølgelig ideel inden de afgørende sidste kampe i turneringen."

Mille Hundahl siger om skiftet “Jeg glæder mig rigtig meget at spille for Ringkøbing håndbold igen! Det er en klub med rigtig mange gode værdier, som jeg holder rigtig meget af. Jeg stoppede min håndboldkarriere efter sæsonen 2019, men da muligheden bød sig for at spille for Ringkøbing kunne jeg ikke sige nej. Det er et ungt og motiverende hold, hvor alle arbejder benhårdt for hele tiden at blive bedre. 
Jeg glæder mig rigtig meget til at løbe på banen i Green Sports Arena igen, og håber på at vi slutter sæsonen af med en oprykning til Bambussa Ligaen "

Mille Hundahl for trøje #18 og er med i truppen til kampen den 19. Januar mod Roskilde i Green Sports Arena.

 

Næste

Relaterede nyheder