28/11-2023

Nanna Hinnerfeldt på efterårets hold

Arkivfoto: Søren Palmelund

VM står for døren, og det betyder, at der er vinterpause i Kvindeligaen frem til den 2. januar. Som traditionen byder, kårer Tophåndbold Efterårets Hold baseret på statistik point-system MEP (Most Effective Player), hvor alle spillerne er blevet målt op mod hinanden på deres respektive positioner i alle 12 spillerunder.

Foto: Tophåndbold.dk

Helt i top på MEP-listen huserer den norske verdensstjerne Nora Mørk, og det er naturligvis ensbetydende med en plads på Efterårets Hold som højre back. Mørk har været helt forrygende for Team Esbjerg, der i efteråret har snuppet 12 af 12 sejre i Kvindeligaen, og hun indtager også tredjepladsen på topscorerlisten samt andenpladsen på assistlisten.

På Efterårets Hold får Mørk følgeskab af to holdkammerater, højre fløjen (og landskvinden) Marit Røsberg Jacobsen samt målvogter Anna Kristensen. Sidstnævnte er således i storform, og det er godt nyt for det danske landshold, da Kristensen er udtaget til VM. Det samme er Elma Halilcevic fra Odense Håndbold, der er med på Efterårets Hold som venstre fløj. Det tårnhøje niveau har fløjraketten således taget med sig fra NFH, hvorfra hun skiftede til Odense inden denne sæson. De to danske VM-stjerner kan allerede på fredag kommer i VM-ilden, når Danmark, der ved det seneste VM vandt bronzemedaljer, indleder slutrunde-togtet mod Serbien kl. 20.30.

Efterårets Hold afrundes af Line Berggren Larsen fra Skanderborg Håndbold som venstre back, Mai Kragballe fra Horsens Håndbold Elite som playmaker samt stregspiller Nanna Hinnerfeldt fra Ringkøbing Håndbold.
Især Line Berggren Larsen har været fantastisk spillende i efteråret, hvor hun har været med på Rundens Hold hele 5 gange. Venstre backen er også nummer fem på topscorerlisten, mens hun er helt i top på assistlisten.

Efterårets Hold 2023 i Kvindeligaen

Målvogter: Anna Kristensen, Team Esbjerg 29,76 MEP

Venstre fløj: Elma Halilcevic, Odense Håndbold 39,22 MEP

Venstre back: Line Berggren Larsen, Skanderborg Håndbold 49,60 MEP

Playmaker: Mai Kragballe, Horsens Håndbold Elite 35,71 MEP

Højre back: Nora Mørk, Team Esbjerg 50,73 MEP

Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen, Team Esbjerg 34,32 MEP

Stregspiller: Nanna Hinnerfeldt, Ringkøbing Håndbold 36,42 MEP
 

23. Nanna Hinnerfeldts personlige sponsor:



Forrige Næste

Relaterede nyheder