27/03-2024

Ny assistent træner er fundet

Tidligere professionel herreligaspiller skal danne makkerpar med Holmris

Det er os en rigtig stor glæde, at vi nu kan fortælle, at trænerteamet til næste sæson er på plads. Afløseren for Mathias Broløs bliver den tidligere professionelle herreligaspiller, Søren Tau Kolind. Søren har netop indstillet sin professionelle karriere, og har et lagt flot CV med sig, som helt sikkert bliver en kæmpe gave for os til næste sæson. 

Søren bor i Ringkøbing med sin familie
Søren er bosat i Ringkøbing, hvor han bor med sin familie. Han er 38 år gammel og har tidligere spillet for et hav af liga- og 1. divisionsklubber såsom TTH Holstrebro, Ribe-Esbjerg, Elverum, Skive og senest HC Midtjylland, så erfaringen Søren kan bidrage med, er ikke til at tage fejl af. 

Han har i flere år været chefen i midterforsvaret, og vi ser rigtig meget frem til, at han kan give sin erfaring og kompetencer videre til pigerne til næste sæson. Vi tror på, at vi med en erfaren mand, som har prøvet det på egen krop, kan ligge nye spændende lag på det fundament Mathias og Jesper allerede har opbygget i år. 

Jesper Holmris siger følgende om hans nye makker: "Tau har haft en lang og imponerende karriere som spiller, og har især gjort sig bemærket som en fantastisk forsvarsgeneral. Nu er tiden klar til at han giver sig i kast med trænergerningen, og vi er enormt glade for, at kunne tilknytte Tau i Ringkøbing Håndbold. Han vil helt sikkert kunne give videre af sin enorme spillererfaring og hans menneskelige værdier og egenskaber passer perfekt sammen med vores".

Også Søren ser frem til sin nye tilværelse uden den aktive del af håndbolden, men glæder sig meget over, at det fortsat skal være en del af hans hverdag, bare på den anden side af linjen. Søren fortæller, "Jeg glæder mig rigtig meget til, at prøve kræfter som assistenttræner og starte et nyt kapitel i mit liv efter min aktive karriere. Jeg håber, jeg kan bidrage til truppen med spillererfaring og forhåbentlig også med aspekter fra herrehåndbolden, som kan udvikle holdet endnu mere. Jeg har haft en god dialog med Jesper og ser frem til et rigtig godt samarbejde, hvor jeg tror, vi kan supplere hinanden godt".

     

    

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder