02/04-2024

Emma Laursen forlænger sin kontrakt

Emma Laursen forlænger sin kontrakt med Ringkøbing Håndbold 

Vi er glade for, at vi også til næste sæson, har Emma på holdkortet. Emma har forlænget sin kontrakt med 1 år, så den løber til sommeren 2025. Emma bidrager stort i højre side af banen, hvor hun primært har været flyvende på højrefløj, men Emmas store styrke er helt sikkert, at hun også kan spille back og er stærk i forsvaret på begge positioner. Det giver utrolig meget fleksibilitet for Jesper Holmris, at Emma besidder både kompetencer og styrken til at befinde sig på begge pladser. 

Jesper Holmris siger følgende: "Emma Laursen er over de seneste sæsoner blevet 'omskolet' til højre fløj og har gjort det rigtig godt. Selvom Emma primært har huseret på højre fløj, så er det en stor fordel, at vi til tider også kan gøre brug af hendes gode kompetencer som 2ér i forsvaret og højre back i angrebet. Vi er overbevist om, at Emma vil fortsætte den flotte udvikling og glæder os over kontraktforlængelsen".

Endnu en brik er på plads til næste års trup, og det begynder virkelig og ligne noget, hvor vi igen kan have fokus på kontinuitet og dermed forsøge og bygge videre og ligge flere lag på spillet. 

    

Emma er personlig sponsoreret af:

   

  

Forrige Næste

Relaterede nyheder