13/04-2023

Ny assistenttræner på plads

Mathias Broløs ny assistenttræner i Ringkøbing Håndbold 

Det er med stor glæde, at vi nu også kan præsentere, at vi har trænerteamet på plads til næste sæson. Mathias Broløs erstatter Yosuke og skal danne et godt makkerpar med Cheftræner, Jesper Holmris.

Mathias kommer fra et job som cheftræner i Hadsten i 1. division, hvorfra han nu søger nye udfordringer. De nye udfordringer bliver som assistenttræner i Ringkøbing Håndbold. Mathias har styret mandskabet i Hadsten i 4 sæsoner, og derfor var det nu tid til forandringer. Mathias og Jesper kan blive et rigrtig godt makkerpar, som supplerer hinanden godt i forhold til styrker og svagheder. 

Mathias siger følgende til sin nye fremtid: "At kunne tage næste skridt i min trænerkarriere i Ringkøbing Håndbold, det føles helt rigtigt, og er noget jeg glæder mig meget til. Jeg kommer med god selvtillid i bagagen, efter fire gode sæsoner som cheftræner i Hadsten Håndbold, hvor jeg har haft mange gode oplevelser. Nu bliver det spændende at komme i gang med arbejdet i Ringkøbing, hvor jeg ser frem til et godt samarbejde med Jesper, som er en person med stor erfaring og gode menneskelige egenskaber, hvilket er noget jeg vægter højt.

Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og er klar til at fylde nye ting i min erfaringsrygsæk. Man kan forvente at møde en udadvendt og engageret person, som vil gøre det bedste for at bidrage til holdets og klubbens succes. Jeg glæder mig til at møde menneskerne i og omkring klubben, og til at starte op på en sjov sæson, hvor jeg også synes at vi får en spændende spillertrup med stort potentiale at arbejde med".

Jesper Holmris er også godt tilfreds med sin nye makker: "Matthias Broløs har igennem mange sæsoner været cheftræner i landets næstbedste række for Hadsten Håndbold og det er derfor med stor glæde, at vi kan tilknytte en så erfaren mand som  assistenttræner for den kommende sæson.

Matthias kommer til Ringkøbing Håndbold med både stor faglighed og enorm dedikation. Vi ser i den grad frem til det kommende samarbejde og er overbeviste om, at vi er et rigtig godt match for hinanden både på det sportslige og menneskelige plan".


Byd Mathias velkommen i klubben! 

Forrige Næste

Relaterede nyheder