vestjyskBANK

Ny bagspiller til Ringkøbing Håndbold

18/12-2018

Den 23 årige bagspiller Nicoline Berthelsen skifter fra AGF  i 1. division og spiller den sidste halvdel af sæson 18/19, for Ringkøbing Håndbold i HTH ligaen.

Nicoline Berthelsen har haft sin håndboldopdragelse i Skanderborg Håndbold. Derudover har hun haft to sæsoner i den schweiziske klub Yellow Winterthur, hvor tidligere Ringkøbingspiller Agnethe Boysen spiller i denne sæson. Efter to sæsoner i Schweiz vendte Nicoline hjem igen, hvor hun indtil nu har spillet efteråret for AGF. Ved siden af håndbolden studerer Nicoline til multimediedesigner i Århus, hvor hun bor med kæresten Jonas Langerhuus, der spiller for Århus Håndbold.  

Nicoline har allerede haft sin første træning med resten af truppen fra Ringkøbing Håndbold.

Cheftræner Mads Brandt ser frem til samarbejdet med Nicoline Berthelsen.
 - Nicoline kommer til at tilføre holdet nogle værktøjer, som gavner holdet både på ressourcedelen og giver os flere muligheder rent taktisk i kampene. Nicoline er en tovejsspiller og dermed vil hun få en rolle både i angrebet og i forsvaret. Jeg har en forventning om, at Nicoline kommer med den bedste udgave af sig selv og at hun giver alt hvad hun har, for at biddrage til holdet og klubben, udtaler Mads Brandt.  

Nicoline glæder sig til at træne en masse og til at stemple ind for Ringkøbing Håndbold og ind i ligaen.
- Jeg glæder mig til at komme i gang med at træne, rigtig meget. Jeg har indtrykket af at Ringkøbing Håndbold er en klub hvor der er styr på tingene og hvor der er godt humør til trods for de mange skader.
Jeg glæder mig til at bidrage til holdet og blive prøvet af på det bedste niveau i Danmark, udtaler Nicoline Bertelsen.