14/03-2024

Caroline Svarre forlænger sin kontrakt

Forsvarsekspert forlænger sin kontrakt 1 år  

Det er en stor fornøjelse, at vi har underskrevet en ny kontrakt med vores bomstærke forsvarsekspert Caroline Svarre. Caroline har de seneste år dannet en stærk duo i vores midterforsvar og holdt modstanderne fra fadet mange gange. Caroline uddeler virkelig nogle tæsk og det er lige præcis det, som vi har brug for i midterforsvaret. Derfor er vi utrolig glade for, at det er lykkes at underskrive en ny kontrakt med Caroline - i daglig tale bare kaldt Caro. 

Kontinuitet i forsvaret, især i midten, er utrolig vigtigt for, at forsvaret hænger sammen og her er Caroline en vigtig brik. Vi ser meget frem til fortsat at se hende i den bordeaux trøje næste sæson.    

Cheftræner Jesper Holmris er også svært begejstret for forlængelsen og siger følgende: "Det er en fantastisk nyhed, at vi har forlænget med Caro. Hun er først og fremmest helt central i vores defensiv, hun har stor ligaerfaring og så er hun altid klar til at gå forrest".

Caro siger følgende om forlængelsen: "Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne fortsætte min udvikling i Ringkøbing Håndbold. Det er en klub i konstant udvikling med stærke sportslige ambitioner og menneskelige værdier, som jeg virkelig kan spejle mig i. Jeg er igennem mine 3 år i klubben vokset som både spiller og menneske, og kan mærke, at jeg særligt i denne sæson er vokset med den tillid og det ansvar, jeg har fået i defensive ende af banen. Ringkøbing Håndbold er i mine øjne et utrolig spændende projekt, som jeg glæder mig til fortsat at være en del af til den kommende sæson".

 

Caroline er personlig sponsoreret af:

   

   

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder