11/08-2022

Ny keeper

En hofteskade på holdets Islandske keeper Elin Thorsteinsdottír, er årsagen til at Ringkøbing Håndbold henter endnu en keeper.Linnea Björkman for trøje nr 12 i Ringkøbing Håndbold

Det blev den 27 årige Linnea Björkman, som kommer fra Stockholm og Skuru IK, hvor hun var med i finaleserien om det svenske mesterskab. Linnea mødte op i Ringkøbing onsdag og er med i bussen til Schweiz, hvor holdet deltager i Stadtwerk cup i St. Gallen i weekenden. 
Linnea glæder sig til at spille i den danske liga og hun siger " Det bliver spændende og jeg fik et rigtig godt indtryk af holdet og pigerne tog godt imod mig, da jeg var til prøvetræning. Nu glæder jeg mig til at lære dem at kende på turen Schweiz og få mig etableret i Danmark.

Jesper Holmris er glad for at endnu en keeper er i truppen. " Marit Huiberts har gjort det godt i træningskampene, men vi kan naturligvis ikke kun have en keeper til rådighed når turneringen starter.
Linnea kommer til med masser af erfaring og hun har nogle andre kompetencer i målet end vi har haft hidtil. Så er det min oplevelse at hun med sin personlighed kan tilføre god sparring og ro i keeper teamet." siger Jesper Holmris 

Forrige Næste

Relaterede nyheder