09/08-2022

Ringkøbing til Schweiz

Ringkøbing Håndbold skal en tur til Schweitz og spille en spændene turnering.

Onsdag eftermiddag træner vi i Green Sports Arena og efterfølgende har holdet fælles spisning med vores frivilige hjælpere, og derefter sætter vi os i en af Holstebro Turistbussers (Højmarks Turistfart) gode busser og vender kursen mod St. Gallen i Schweiz.

Der venter os nogle spændende kampe, hvor det bliver sjovt at måle os med modstandere fra andre europæiske håndbold nationer. Vi skal møde kendte klubber som også har europæisk erfaring og værtsholdet LC Brühl , iøvrigt med den danske træner Nicolaj Anderson, deltager også i EHF cuppen i den kommende sæson. Vi ligger ud fredag aften mod det tyske bundesligahold TUS Metzungen. De vandt turneringen sidste år og nåede en 5. plads i den tyske bundesliga sidste sæson. Kampen spilles fredag aften kl. 20.00 og kan livestreames her:https://stadtwerkcup.ch/wp/

Lørdag aftenkl. 18 møder vi så de lokale værter fra LC Brühl og det bliver også spændende at måle sig med et hold der deltager i europæisk håndbold. Det er et af de mest vindende hold i den schweiziske liga og har rigtig mange mesterskaber bag sig. Udover Nicolaj Anderson som dansk træner, har de Mathilde Schæfer som dansk islæt på holdet.

Sidste kamp inden vi kører hjem igen, bliver  Søndag kl. 14.00 mod det franske ligahold fra JDA Dijon. De blev nummer 8 i den franske liga i sidste sæson og har netop hentet en af profilerne fra AJAX København i playmakeren Stine Nørklit Lønborg og hende glæder vi os til at hilse på, hun har før givet os problemer med sit hurtige spil og antrit.

I kan følge med på vores instagram og facebook fra turneringen i Schweitz

                                       

Forrige Næste

Relaterede nyheder