15/10-2021

Oprykningssæson gav lille overskud

Ringkøbing Håndbold har Fredag den 15. Oktober 2021 afholdt generalforsamling og regnskabsafslutning for sæsonen 2020/21


Sportslig succes og tilbagevenden til landets bedste række, gav et lille økonomisk overskud på kr. 15.309.-

"Vi er selvfølgelig rigtig godt tilfredse med det sportslige resultat og oprykningen til Bambusa Kvindeligaen, og da målsætningen altid har været, at frembringe positive tal på bundlinjen, så er det selvfølgelig godkendt at vi endnu engang kommer ud med positivt resultat. Vi har desværre igen måtte konstatere nedgang i omsætningen på grund af Covid19, men vi kan sende stor tak vores loyale partnere og alle de frivillige der har hjulpet os godt igennem Covid19. Det er fantastisk at have økonomiske opbakning til, at vi kunne nå vores klare målsætning, og en masse frivillige hjælpere til at nå i mål med at vende tilbage til ligaen. 
Vi er rigtige ærgelige over at vi ikke kunne have sponsorer og fans på lægterne, til de mange spændende kampe i foråret, hvor oprykning blev afgjort. Det ville have givet en masse gode oplevelser for alle og et godt fundament til at vende tilbage til ligaen. Det økonomiske fundament er også en faktor for fremtiden, hvor vi med en egenkapital på 775.000 står godt rustet til, hvis de eventuelle økonomiske krav, må blive genoptaget efter Covid19 pause, i den kommende sæson" siger bestyrelsesformand Lars Buhl om årets regnskab.

På generalforsamlingen var der samtidig udskiftning i bestyrelsen, hvor Søren Søe Plougsgaard efter mange år udtrådte af bestyrelsen og Mathias Møller Kristensen er nyt medlem af bestyrelsen. Bestyrelsen består herefter af følgende syv medlemmer:
Lars Buhl , Søren Ingemann , Charlotte Christensen, Peter Byskov, Tommy Wulff Larsen, Mogens Andreasen og Mathias Møller Kristensen

"Vi vil gerne takke Søren Søe Plougsgaard for sin store indsats for Ringkøbing Håndbold gennem mange år. Han har brugt mange gode timer på at holde styr på økonomien og været en god sparring for hele bestyrelsen med hans baggrund og viden, om drift af proffesionelle sportsklubber og økonomi.

Årsrapporten kan findes på Ringkøbing Håndbolds hjemmeside eller på dette link:

Årsrapport 2020-21 

Forrige Næste

Relaterede nyheder