13/10-2023

Ida Vium gør comeback i Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold henter Ida Vium ind i keeper teamet for resten af sæsonen.

Arkivfoto Ida Vium, Foto: Søren Palmelund

Emma Friberg stopper som aftalt på grund af at hendes nye uddannelse ikke kan kombineres med håndbold her i foråret. Derfor henter vi Ida Vium ind i truppen som keeper i fraværet af Stephanie Andersen.

Ida Vium har tidligere haft Ringkøbing trøjen over hovedet, da hun fik debut i 2018. Ida Vium har i denne sæson haft sin plads i Rækker Mølle målet, men skifter her i julepausen.

Jesper Holmris er glad for endnu en keeper i teamet, som kan supplere Rakul Wardum. “Ida er rutineret keeper og kender til farten i ligabold, så hun skal nok hurtigt komme tilbage på sporet. Hun er en anden type end Rakul og de vil supplere hinanden godt med forskellige kompetencer. Det er godt at have styr på holdet nu hvor vi går et spændende sæsonafslutning i møde“

Ida Vium er lige så spændt på det spændende forår og udtaler om liga-comebacket “Da jeg blev kontaktet af Ringkøbing Håndbold om hjælp til den sidste del af sæsonen, syntes jeg det lød spændende. Jeg har, siden jeg stoppede med professionel håndbold, været ret klar i spyttet om jeg ikke ville komme tilbage. Men jeg må sige at det kildede i maven for at spille imod de bedste igen og så med det spændende forår klubben står overfor, var jeg nød til at sige ja".

Ida får trøje nr. 20 og personlig sponsor i Mathiasen Byg.


Byd Ida velkommen tilbage i klubben.

Kontaktperson:
Lars Buhl, Bestyrelsesformand, Ringkøbing Håndbold A/S
Tlf. 2089 4464 
Mail lars@ringkobinghaandbold.dk 

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder