10/08-2023

Tre vestjyske klubber går sammen om historisk begivenhed 

Foto: Søren Palmelund

For første gang nogensinde lægger Skjern Bank Arena gulv til tre håndboldkampe fra tre forskellige rækker – på samme dag. 

De tre vestjyske klubber - Skjern Håndbold, Ringkøbing Håndbold og Rækker Mølle Håndbold – har efter god dialog og et stærkt samarbejde lanceret én stor vestjysk håndbolddag, som udspiller sig den 28. oktober. 
Arrangementet er den første af sin slags i dansk håndbold, hvilket glæder direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen. 
- Samarbejdet viser med al tydelighed, at selvom vi er tre forskellige sportsbrands, der konkurrerer i tre forskellige rækker, så er der fælles ambitioner om at udbrede håndboldsporten og give vores entusiastiske håndboldområde en ny og anderledes oplevelse på én og samme dag. Vi er stolte over, at vi i fællesskab med Ringkøbing-Skjern Kommune kan tilbyde en unik håndbolddag i Naturens Rige, siger Carsten Thygesen. 

At de tre klubber går sammen om et enestående arrangement som dette, glæder borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard. 
- Èn af styrkerne i Naturens Rige er, at vi kender hinanden og at vi står sammen. Det ser vi også her, hvor tre klubber, går sammen om at stable et helt særligt event som dette på benene. Håndboldklubber i hele kommunen er lokale mødesteder med stærke fællesskaber for alle aldre, og det er vi som kommune glade for at bakke op om, så nu glæder jeg mig til at sjov dag i hallen med en masse glade håndboldspillere og fans, siger borgmesteren. 

De to formænd i Ringkøbing Håndbold og Rækker Mølle Håndbold, Lars Buhl og Jens Jacob Østergaard, ser store muligheder i arrangementet, selvom de faste hjemmebaner nu rykkes til Skjern Bank Arena. 
- Hele vores klub og område får et løft, når vi går sammen med to stærke og lokalforankret brands. Det er en stor dag for Ringkøbing Håndbold, hvor eksponeringsmulighederne og tilskueroplevelsen er en anden end den, som vi er vant til i det daglige, og derfor håber jeg, at vores trofaste publikum vil tage turen til Skjern Bank Arena og støtte op, siger Lars Buhl, der får opbakning fra Jens Jacob Østergaard. 

Kampene der spilles lørdag den 28. oktober:

Kl. 13.30    Ringkøbing Håndbold - København Håndbold
Kl. 16.00    Skjern Håndbold - TMS Ringsted
Kl. 18.15     Rækker Mølle - IK Skovbakken


Kontakt:
Lars Buhl
Bestyrelsesformand, Ringkøbing Håndbold A/S
Mobil 2089 4464
Mail lars@ringkobinghaandbold.dk

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder