14/08-2023

Succesfuld tur til Schweiz

Uge 32 har været international uge for Ringkøbing Håndbold, hvor vi for anden gang deltog i Stadtwerk Cup i St. Gallen i Schweiz.

Det var med spænding taskerne blev pakket, da vi udover et par dages træningslejr også skulle spille kampe mod tre hold, som alle skal deltage i Europa Cup.

Den første modstander fredag aften, var de kroatiske mestre fra Lokomotiva Zagreb. Det blev til en sejr på 10 mål og en stor tro på, at vi sagtens kunne være med. Vi blev bekræftet i, at den spillestil vi har på holdet i år, er hurtigere, men også mere risikofyldt.

Kamp nr. to var lørdag mod de lokale værter fra LC Brühl. Det blev også en målrig affære med 35 -27 til os. Vi får alle spillere på måltavlen og Rakul Wardum står med 15 redninger og en redningsprocent på 47.

Søndag ventede JDA Dijon fra den franske kvindeliga. De havde også vundet deres to første kampe og det var en gentagelse af sidste års finale. Denne gang var det os, der var stærkest og vores tempofyldte angrebsspil lagde hele tiden pres på Dijon. Der var masser af tempo fra begge hold i første halvleg, der endte med en føring til os på 14-12. Tempoet fortsatte i 2. halvleg.  og vi var Her var det os der lavede færrest fejl og flest mål. Så vi endte igen med mere end 30 mål og en sejr på 33-28.

Jesper Holmris siger følgende om turen: ” Vi har haft en lærerig tur med god stemning og vi bliver bedre og bedre sammen for hver træningskamp vi spiller. Der er mange nye konstellationer i både angreb og forsvar som skal spilles sammen, det tager tid, men vi gør fremskridt. Vi laver en del fejl, men formår alligevel at lave mange mål og når man vinder tre kampe og turneringen, så er resultatet selvfølgelig godkendt”.

Rikke Jochumsen og Jane Mejlvang med Stattwerk Cup-trofæet.

Vi starter snart sæsonen

Den nye sæson er lige foran os og vi starter fredag den 25. august i Santander-cup 1/8 finale mod Nykøbing Falster kl. 18.30 i Green Sports Arena.

Første kamp i kvindeligaen er på udebane søndag den 1. september mod Silkeborg Voel og fredag den 8. september får vi besøg af oprykkerne fra Bjerringbro i Green Sports Arena.