16/12-2022

1 point mod Silkeborg og 1 forlængelse samme dag

Det blev til ét flot point mod Silkeborg i går og en glædelig nyhed

Kampen mod Silkeborg var helt igennem intens og spændende hele vejen. Ringkøbing pigerne spillede til tider fremragende angrebspil, hvor det sommetider blev til flotte gennemspillede angreb som endte med store chancer til begge fløje. Og begge fløje kvitterede med flotte scoringer på de fleste forsøg. Rikke Jochumsen blev på venstre fløj kåret til kampens spiller mens Emma Laursen på højre fløj også spillede en rigtig god kamp i begge ender af banen. 

Ringkøbing var i front det meste af kampen og kun få gange bagud. De havde i kampens begyndelse svært ved at holde styr på Silkeborgs højre back Helene Kindberg, som nettede hele 6 gange i første halveg. Hende kom der mere styr på i anden halveg, som var meget tæt hele tiden, hvor hvert hold skiftede til at have lidt momentum. 

Jane Mejlvang spillede en flot kamp med mange scoringer og assist til sine medspillere. Julie holm assisterede også stort på assists-siden med hele 7 assist og rigtig godt forsvarsspil. Alberte var som altid sikkerheden selv med 6 mål på 6 forsøg og en vigtig bold erobring da Ringkøbing var bagud til slut. 

Noget af det bedste angrebsspil pigerne har præsteret længe, med masser af tempo og flow, hvor alle der var på banen bidrog, når de var inde. Leonora Demaj kom ind i anden halveg, og bombede 3 vigtige mål i kassen, og Marit reddede ligeledes et enkelt straffekast. Med så mange gode præstationer, så havde vi fortjent 1 point, og det fik vi. Vi havde måske også fortjent 2, men marginalerne var ikke på vores side. Vi er rigtig godt tilfredse med at få point mod et stærkt Silkeborg Voel hold, som førhen har voldt os store problemer med deres hurtige spil og rigtig gode kontrafase. 

   

Nanna forlænger sin kontrakt

Før dagens kamp kunne vi også i Loungen offentliggøre, at vi nu har forlænget kontrakten med Nanna Hinnerfeldt i yderligere 2 år. Det er med stor glade og en vis portion stolthed. Nanna spiller lige pt sin 4. sæson i Vestjylland og nu er underskriften sat, så Nanna også er at finde i den bordeaux trøje de næste to sæsoner. 

Nanna er i en rivende udvikling, hvor hun specielt i forsvaret har rigtig mange kompetencer og er en meget vigtig brik for truppen. Vi er stolte over, at vi endnu engang kan bygge videre og bevare masser af kontinuitet omkring holdet, så vi bedre kan skabe resultater i fremtiden.

Nanna er en kæmpe fighter som aldrig giver op. Hun er et stort aktiv for truppen både på og udenfor banen, så vi glæder os til 2 år mere i selskab med Nanna.

    

Nanna er personlig sponsoreret af JKS

    

    

   

         

 

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder